IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

20 май 2023 19 30

Две от тях изпъкват

Снимка: Istock

Всяка зодия има свои собствени характеристики, а според астролозите датата на раждане влияе върху развитието на връзката им.

Има един знак, от който не трябва да очаквате романтика – страхува се от задължения, бавно се влюбва и като цяло предпочита самотата.

И така, кой е "най-малко романтичният" от всички зодиакални знаци?

Това е Водолей. Водолеите не са от хората, които влизат сляпо във връзки и дори когато го правят, предпочитат да е без „обвързване“.

Можете да очаквате партньорите на Водолея да го обичат с цялото си сърце, без да са готови да получат нищо в замяна. Те трябва да проявят търпение, тъй като този знак е „наистина бавен, когато става дума за влюбване“.

Не че Водолеите нямат нужда от никого – те просто си мислят, че нямат нужда от никого. Всъщност най-добрият начин да изградите връзка с Водолея е първо да му станете приятел и след това да отидете по-далеч, като развиете тази връзка. Номерът е да ги накараш да се почувстват така, сякаш имат нужда от теб – „и след като го направиш, можеш да се насладиш на цялата им романтика“.

Интроверти по природа, Водолеите обичат да бъдат сами и „минават през живота сами“. Освен това са „консервативни по отношение на своето пространство“, което ги прави не най-лесните партньори в ежедневието.

Стрелецът е друг неромантичен знак. Трудно е обаче да се разбере защо това е така. Докато представителите на този знак са "екстроверти" и "авантюристи", "рядко някой от тях" знае как да си прекарва страхотно сам. Тоест те наистина имат нужда от компания.

Представителите на тази зодия имат страхотно чувство за хумор и са много харизматични, затова се влюбват толкова лесно.

Стрелците могат да бъдат доста „егоцентрични“ и поради това често не се вглеждат достатъчно дълбоко във връзката си, за да я оценят. Необходим е „много специален човек“, за да накара представител на тази зодия да се влюби, но когато чувството се появи, любовта обещава да бъде силна.

КоментариКоментари