IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво очаква всяка зодия във финансовата сфера през лятото на 2023 г.?

28 май 2023 19 30

Кои ще са основните акценти през трите месеца?

Снимка: Istock

Овен

През лятото Овните ги очаква активен начин на живот. През юни ще е необходимо да участвате във важни преговори, да присъствате на различни събития, да работите за сътрудничество с други хора. Във всеки случай ви е гарантиран излишък от енергия, основното е да я насочите в правилната посока за вас. През юли ще сте претоварени, така че, за да избегнете грешни действия, планирайте отдих. Отидете на почивка със семейството си, ще ви трябва рестартиране. Август ще ви зарадва с допълнителни възможности по отношение на печалбите. Настройте се за работа в екип, ще имате нужда от помощници в работния процес.

Телец

За Телците летният период ще бъде най-успешен. През юни е за предпочитане да се заемете с кариерно израстване, достигайки ново ниво на развитие на доходите. Ще има възможност за реализиране на стари идеи. През юли ще е необходимо да възстановите забравени връзки и да представите нови обещаващи възможности за вашия бизнес. А през август трябва да се занимавате с организационни въпроси и да намерите нови перспективи за материално благополучие. За да направите това, помислете върху стратегически финансов план.

Близнаци

Близнаците ще трябва да преразгледат перспективите си за бъдещето. Юни ще започне с организационна работа. Вашите възможности за паричен растеж зависят от по-нататъшните бизнес тактики. През юли ще трябва да решите отлагани въпроси с колеги и партньори. Може би ще има и недоразумения в професионалната сфера. Ако проявите гъвкавост и търпение, ще избегнете конфликтни ситуации. Август ще ви зарадва с промяна на обстановката. Просто трябва да изберете кое е най-важно за вас - ваканция със семейството или бизнес пътуване.

Рак

Ракът ще трябва да изгради ясни граници между личното и професионалното пространство. През юни ще имате възможност да стартирате нов проект или да участвате в нечий друг. Във всеки случай внимателно преценете финансовите възможности за бъдещето. През юли бъдете внимателни с изграждането на планове и стратегии. Парите обичат ясно изчисление. Август ще е щедър на идеи и съмишленици. Основна тема за разговори ще бъдат парите и дълговете.

Лъв

Лятото ще донесе късмет на Лъва. През юни ще ви се наложи да поемете повече отговорност за основните си дейности, за да избегнете конфликтни ситуации със служителите. През юли можете да си починете и да отидете на почивка със семейството си. В противен случай ще трябва да се сблъскате с трудностите в материален план. Август ще премине в по-комфортна за вас обстановка. Това е месец на промяна и бързи възходи и падения.

Дева

Лятното време за Девите ще се превърне в дългоочаквана актуализация. През юни финансовите ви перспективи ще се увеличат, а в професионален план ще се развивате в нови за вас насоки. През юли ще трябва да имате търпение. Предприемаческата дейност може да бъде усложнена от трудностите в разбирането с партньори и клиенти. През август трябва да се прояви деликатност по време на делови преговори. Имайте предвид, че не трябва да вземате прибързани и категорични решения.

Везни

Летните месеци ще зарадват Везните откъм доходи. Юни ще започне с бързи и практични действия. Активното сътрудничество с колеги от други градове ще донесе ползотворни резултати. Неочаквани постижения през юли ще бъдат подкрепата на съмишленици. Но в същото време бъдете бдителни и контролирайте всички работни процеси. Вие сте на прав път към успеха! Август препоръчва да подредите всички работни дела. Време е да рестартирате и да се отпуснете.

Скорпион

За Скорпиона е време да вземе решение за професионалната си дейност. Юни е изпълнен с екипна работа. Пробен месец, за да решите - това ли е вашият екип, растат ли доходите ви? През юли си струва да възобновите връзките с бивши партньори и клиенти. Време е да прегледате дейностите си. Активният август ще изисква от вас ясна дисциплина и отговорност. Така или иначе ще трябва да направите корекции в работния си процес.

Стрелец

През лятото темпото на живот за Стрелците ще се ускори. През юни се очаква кариерно израстване. Предстоят интересни, но трудоемки проекти. Юли ще бъде наситен с преговори и делови срещи. Ще трябва да се справите сами с организационните процеси. Август "заплашва" със скокове в материално отношение. Най-добрият вариант за вас ще бъде почивка извън града с цялото семейство.

Козирог

Козирозите ще имат натоварен летен период. През юни трябва да определите приоритетите си за бъдещето, от това зависи финансовият ви потенциал, кое е по-важно за вас постиженията в работата или семейството. Юли ще се окаже приятен месец в материално направление. Време е да реализирате дългосрочните си планове. Август може да бъде преломен за вас по отношение на професионалната дейност. Опитайте се да контролирате всички работни процеси, в противен случай месецът ви заплашва с неотчетени разходи.

Водолей

Водолеите е по-добре да продължат напред извън утъпкания път. През юни ви очакват неразрешени бизнес въпроси. Има различни видове сделки с недвижими имоти. През юли трябва да вземете практични и далновидни решения, възможни са разногласия с бизнес партньори. Август ще бъде противоречив месец за вас. Отдайте справедливост, така ще избегнете искове от материален характер.

Риби

Рибите ги очаква фантастичен период, когато желаното се превръща в реалност. Юни ще бъде особено позитивен. Ще ви бъде оказано специално внимание от страна на богати и влиятелни хора. През юли активният начин на живот ще бъде заменен от приятна почивка с приятели и семейство. Но контролирайте разходите си. През август трябва да успокоите своите колеги, партньори и клиенти. Тяхната подкрепа ще играе важна роля за вашите финансови постижения.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари