IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 юни

5 юни 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Antonio Conte, Pexels

Снимка: Antonio Conte, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието да сте с близки на сърцето си хора ще е изключително силно и завладяващо. За съжаление, дори да успеете да го осъществите, няма да можете да разкриете искрено милото си отношение към тях.

Телец

Избягвайте конфликтните разговори с представители на държавната администрация. Независимо дали се налага да общувате с тях поради изпълнение на професионалните си задължения или за уреждане на лични въпроси, се постарайте максимално да овладеете емоциите, ако искате да си свършите работа.

Близнаци

Не се опитвайте да поставите под контрол действията на близките си. Не само няма да одобрят проявите ви, та дори да са под формата на загриженост, а даже може остро да ви се противопоставят, избягвайки контактите с вас.

Рак

Пристъпите на ревност и собственическо отношение към приятели, партньори, даже роднини няма да помогне на сближаването ви. Помислете много внимателно дали причините за подозренията ви са реални, преди да ги атакувате с обвинения.

Лъв

Навлизането на Венера във вашия знак ще проясни мислите и ще ви подскаже как да изгладите „острите ръбове“, помрачаващи отношенията ви. Конструктивният подход към проблемите ще улесни преодоляването им.

Дева

Самите вие или някой друг ще се натъкне на стари грешки в работата ви. Ще са поправими и сравнително безобидни, но е много вероятно да изпитате неудовлетворение и недоволство от себе си. Не се терзайте излишно.

Везни

Прекалените претенции и неоснователни в известен смисъл изисквания към хората от обичайното ви обкръжение ще предизвикат ожесточени спорове и може да се стигне до прекратяване на някои връзки. Опитайте се да прецените обективно последствията преди да „налеете масло в огъня“.

Скорпион

Стари и нерешени проблеми с близки роднини или много близки приятели отново ще излязат на повърхността. Не е изключено да установите, че причините за разногласията ви изобщо не са загубили остротата си и няма как да се намери решение, удовлетворяващо всички участници.

Стрелец

Не пристъпвайте към обсъждане на сложни теми при липса на концепция за решението им. Ако не разполагате с убедителни аргументи в защита на позицията си, опитайте да отложите разговорите, за да не се окажете губещата страна.

Козирог

Помислете внимателно какво пречи на напредъка ви и се опитайте да се освободите от него, независимо дали става дума за хора, обстоятелства или предмети. Прекратявайки ненужната свързаност, ще осигурите независимостта си.

Водолей

Приемете предпазливо и с умерен ентусиазъм опитите на човек, когото не познавате твърде добре, да намали дистанцията и да се сближи с вас. Мотивите за подобно поведение едва ли са идеалистични и чистосърдечни. Много по-вероятно е да са меркантилни.

Риби

Партньори, с които поддържате отношения отскоро, е вероятно да ви поканят да участвате в обща сделка или проект. Преценете прецизно евентуалния финансов резултат. Не е изключено да става дума за спекулативна сделка, от която ще претърпите само и единствено загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари