IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

6 юни 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 5 – 11 юни

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 5 – 11 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Без особени затруднения ще се справите с поредица финансови, битови и професионални проблеми. Напредъкът ще е свързан предимно с краткосрочните цели и то благодарение на постоянството и работоспособността ви. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, надхвърлящи възможностите ви. Фактът, че не сте ги постигнали, няма да навреди на позициите ви, но ще ви изпълни със съмнения за самите себе си. Споделяйте свободното време с приятелите и близките си, като едновременно с това не ги лишавате от инициатива.

Телец

С доста усложнения ще се наложи да се справите. Събитията ще са динамични, нееднозначни и непредвидими. Гаранция за успех е прословутото ви търпение, аналитични умения и емоционална стабилност. Основните грижи ще са свързани с взаимоотношенията ви от всякакво естество. Като се започне от семейните, та се стигне до контактите с абсолютно непознати, непрекъснато ще имате усещането, че общувате с хора от друга планета. Избягвайте непознатите занимания и се постарайте, доколкото е възможно, да приемате случващото се с усмивка, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци

Преди Меркурий да навлезе във вашия знак, където е в позицията на управител, са възможни сложности с комуникацията и напрегнати моменти, съпровождащи личните контакти. Ориентирайте потенциала си основно към изпълнение на текущите професионални задачи. Би било непростима грешка да разпилявате силите си в провеждането на персонални спорове и корпоративни борби за надмощие. Действайте доколкото е възможно самостоятелно, за да не подкопаете постигнатата до момента стабилност в отношенията с неприемлива дума или жест.

Рак

Раци, през първите няколко дни може да сте необичайно разсеяни, свръхчувствителни и неосъзнато романтични. Живеейки в свой собствен свят, да не обърнете достатъчно внимание на реалните проблеми или просто да ги омаловажите. За щастие, интуицията ви ще е достатъчно силна, за да ви подскаже как да се справите с трудностите. След вторник ще осъзнаете, че се налага да се заемете със сериозни задачи и няма как да се изолирате от действителността, потапяйки се само в собствените си мисли. Здравият разум ще вземе надмощие и ще успеете да систематизирате действията си.

4 зодии, за които е най-вероятно да открият любовта по време на почивка

Горещо: Как Марс в Лъв ще се отрази на всеки зодиакален знак?

Приятелство с едно наум: Шест зодии при дамите, с които трябва да се внимава

Лъв

Навлизането на Венера във вашия знак ще се отрази на чувствителността и емоционалното ви състояние. Ще сте леко разсеяни и инертни. Опитайте да си създадете някаква програма за действие още в началото на седмицата, за да не натрупате прекалено много неизпълнени задачи, които ще е трудно да наваксате. В интерес на истината, потенциалът ви е достатъчно висок, за да се справите с всички обезпокоителни въпроси. Достатъчно е само да синхронизирате разума с чувствата си и ще постигнете нужната хармония между вътрешните си усещания и външния свят.

Дева

С каквото и да се заемете, ще успеете да го довършите и да използвате получените резултати още доста време занапред. В случай, че сте набелязали съществени покупки с дългосрочно предназначение, то заемете се с осъществяването им. Няма да съжалявате за похарчените средства, а и ще инвестирате в тях по-малко, отколкото предварително сте си определили. Не лишавайте близките си от внимание. Всяка минута, която им посветите ще им е нужна и ще ви се отблагодарят за нея. През втората половина на седмицата може да направите някои експерименти с външния си вид. Резултатите ще са удивително добри.

Везни

През първите няколко дни обстановката ще е напрегната и ще се отрази на тонуса и настроението ви. Постарайте се да осмисляте реакциите си и ефекта от тях не само в бъдеще, но и по-напред във времето. Избягвайте участието в чужди спорове, опитите да манипулирате околните и най-вече стойте далеч от конфликтни ситуации. След сряда постепенно, но устойчиво ще се случват промени в почти всички сфери на ежедневието. Не е изключено да ви включат в разработването на нов проект, в краткотрайна форма на обучение, да се промени местоположението на офиса ви или на транспортната схема. При всички случаи последствията ще са предимно положителни и окуражаващи.

Скорпион

Твърде често ще сте подложени на провокации, на които е за предпочитане да не реагирате. Грижете се старателно за духовното си равновесие с всички средства, които са ви възможни или които можете да си позволите и се въздържайте от резки противодействия, които биха навредили на статуса ви. С уреждането на сложни финансови и имотни проблеми може да се занимавате през втората половина на седмицата. За тогава може да отложите и скъпите покупки при условие, че сте ги съобразили с възможностите си и не прекалите с разходите. Промените в личен план ще са най-осезателни. Не се опитвайте да задържите в живота си човек, който желае да си тръгне. На негово място със сигурност ще се появи друг.

Стрелец

Можете да се занимавате с каквото ви хрумне, изборът е изцяло ваш. Същественото условие за успех в случая е да довършите започнатото и да разпределите правилно приоритетите и ресурсите. Не е за предпочитане да се ориентирате към нещо ново, отлагайки стартираните задачи. Такава тактика ще ви дърпа назад. Стремете се да подобрите навиците и да повишите знанията си, инвестиция която никога не е губеща. През втората половина от седмицата е вероятно да се наложи да предприемете служебно пътуване с опознавателна цел, което ще можете да съчетаете с личните си предпочитания и едновременно с това да разширите влиянието си.

Козирог

Новият ви хороскоп показва, че трябва да се постараете да завършите всички отложени занимания преди Плутон отново да се върне във вашия знак. Да насрочите пропуснатите изпити, да усвоите подробно материал, който сте прегледали набързо, да продължите служебна задача, която макар и да не е била спешна, все още стои „на трупчета“ са дейности, за които не трябва да пестите силите си. Трайни и полезни резултати ще получите от анализ на съществуващите данни и прогнозиране на следващите си ходове, от уговаряне на дългосрочните сделки, организиране на служебните пътувания и провеждане на значими медицински изследвания. Затруднения няма да липсват, но с помощта на сътрудниците или близките си ще успеете да ги преодолеете.

Водолей

Стремежът ви към усвояване на нови знания или навици ще е необичайно силен. Няма да можете да го удовлетворите, ако непрекъснато се намирате сред много хора, в шумни компании. За целта ще ви е нужно уединение, макар и кратко, за да систематизирате действията си. Не обсъждайте новите идеи, които ви хрумват, за да не провалите изпълнението им още в самия зародиш. Не всичко ще се получава според предположенията ви, обаче не си заслужава да се разстройвате. Приемете го като поредното изпитание и проверка на устойчивостта ви. Изпълнявайте обичайните си задължения последователно и преценявайки подробно всяка крачка, за да избегнете повторенията.

Риби

Социалните контакти и пътуванията, независимо от разстоянието, ще са основният източник на положителни емоции. Ще разполагате с разнообразни възможности за изява и би било полезно да се възползвате максимално от тях. Преживяванията ще са разнообразни и ще засегнат различни сфери от живота ви. Ще можете да издирите и усвоите нова информация в интересуващите ви области, да създадете нови делови контакти извън координатите на постоянното си местоположение, да придобиете вещи, които много отдавна желаете да имате, да предприемете някои промени на имиджа си. Изобщо, усилията ви точно към обичайните дейности ще са ефикасни, а е за предпочитане да отложите важните занимания, изискващи продължително внимание. Личните отношения ще са вдъхновяващи, тонизиращи и удовлетворителни.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари