IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юни

21 юни 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jonathan Borba, Pexels

Снимка: Jonathan Borba, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката ще е неясна и леко напрегната, но напук на всичко, вие ще успеете да се ориентирате безпогрешно. Действайте с прословутата си решителност, дори ако в процеса на работа се наложи да покажете на околните превъзходството си. В крайна сметка, не е важно как ще ви възприемат, а да осъществите замислите си.

Телец

Случайно запознанство ще се окаже съществено и ще внесе някаква промяна в динамичния ви стереотип. Почти незабавно ще придобиете усещането, че сте особено близки с въпросната личност, защото ви свързват много общи теми. Бъдещето ще потвърди дали е така.

Близнаци

Колкото и да ви убеждават, че една или друга дейност е изключително спешна и не търпи отлагане, не бързайте. Действайте с умерено темпо, обмисляйте внимателно решенията си, защото ефектът им ще се окаже продължителен, а корекциите при евентуална грешка, почти невъзможни.

Рак

Придържайте се към принципите си и ги отстоявайте, но „с мирни средства“. Проявите ли грубост и острота по време на разговори, няма да получите подкрепа, колкото и точни да са твърденията ви. С любезно отношение, напротив, ще наложите мнението си без никакви усилия.

Лъв

За да стигнете до финала, трябва да направите първата крачка. Силите няма да ви изневерят, стига да разпределите работата си по най-подходящия начин. Започнете с онова, което доскоро ви е изглеждало не просто трудно, а направо невъзможно.

Дева

Желанието на околните да си общуват с вас ще е огромно, на моменти даже натрапчиво. Опитвайки да опазите личната си територия, в края на деня може да усетите огромно изтощение. Позволете си разходка на открито, макар и кратка, за да възстановите психическата си устойчивост.

Везни

Фантазията ви ще работи буквално като „развинтена“ и ще ви подсказва какви ли не оригинални идеи. Преценете, с кои бихте могли да се заемете незабавно, а другите нахвърляйте надве-натри в писмен вид. Рано или късно ще се върнете към тях.

Скорпион

С каквото и да се заемете, все ще се намери някой да ви се „пречка“ и естествено, да ви изнервя. Колкото самите вие сте в състояние да си създадете идеална лична организация, толкова околните ще ви изглеждат като „свободни електрони“. Логичното заключение е, че е за предпочитане да действате самостоятелно.

Стрелец

Стар приятел ще ви сподели своя нова идея и буквално ще ви „зарази“ с нея. Ще ви се стори толкова увлекателна, че ще сте готови да изоставите всичко започнато и да се заемете само и единствено с осъществяването ѝ. Преди обаче да се втурнете, проверете обещаните срокове и се опитайте да ги спазите.

Козирог

Не би било учудващо, ако останете с впечатлението, че всички са се наговорили да ви се противопоставят. Установите ли, че на всяко ваше предложение слушателите ви реагират отрицателно, намалете инициативата. Очевидно няма да напреднете кой знае колко дори и с упорство.

Водолей

Каквато и тема да се разисква около вас, ще сте в състояние да се включите и да участвате компетентно в дискусията. Ще впечатлите околните с информираността и креативността си и е много вероятно да си спечелите дълготрайни привърженици.

Риби

Разпределете вниманието си равномерно като времетраене, но отчитайки важността на работата, с която се налага да се справите. Професионалните задачи ще изискват повече концентрация, за разлика от домашно-битовите, които съвсем няма да са сложни. Създайте си организация, която няма да изисква влагането на прекалено много енергия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари