IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юни

23 юни 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: ArtHouse Studio, Pexels

Снимка: ArtHouse Studio, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ситуацията ще е нееднозначна и леко напрегната. Ще се натъкнете на факти или данни, които ще ви накарат да промените мнението си за човек или събитие, при това в положителен смисъл.

Телец

Постарайте се да овладеете пристъпите на инат, които ще ви подтикнат да настоявате на собственото си мнение без да сте абсолютно сигурни, че е правилно. Избягвайте спорните ситуации, ако не сте сигурни, че можете да стигнете до някакъв компромис.

Близнаци

Ще сте доста наблюдателни и впечатлителни, което не е лошо, но може да създаде и някои отрицателни ефекти. Не се вторачвайте прекалено в дреболии, които ще ви попречат да изпълните по-сложни задължения.

Рак

Придържайте се към твърдението, че истината никога не е еднозначна. В каквато и ситуация да попаднете, опитайте се да я оцените от различни гледни точки и да се възползвате максимално.

Лъв

Основните грижи или по-точно неясноти ще са свързани с финансите ви. Ако очаквате някакви допълнителни приходи, най-вероятно няма да ги получите, така че се въздържайте от извънредни разходи.

Дева

Занимавайте се само с дейности, в чието изпълнение сте абсолютно сигурни. Не се увличайте по атрактивни на пръв поглед предложения, към които се опитват да ви приобщят с манипулативна цел.

Везни

Довършвайте всичко започнато, което може да стигне до „финалната права“ за времето, с което разполагате. Не обсъждайте лични проблеми, случаен слушател може да ги използва във ваша вреда.

Скорпион

Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда и фактът, че твърде често се натъквате „на греди“ ще повиши раздразнителността ви. Не се отказвайте от замислите си, но и не се опитвайте да си „прескочите сянката“. Подходящата тактика е тази на „златната среда“.

Стрелец

Творческият ви потенциал е достатъчно силен, за да осъществите всичките си замисли. Ще сте с пъти по-ефективни, ако го направите самостоятелно.

Козирог

Част от ангажиментите ви ще отпаднат. Използвайте допълнителното свободно време, с което ще разполагате за бързо почистване, подреждане, сортиране на излишните вещи и предмети. Освобождавайки място от тях, ще придобиете нещо съвсем ново.

Водолей

Въздържайте се от прояви на прекалена принципност. Като се има предвид, че светът не е само бял или само черен, ще е добре да не изпадате в крайности.

Риби

Ако има начин да отложите важните решения, направете го. Ще ви е трудно да разнищите фактите в детайли и може да допуснете сериозна грешка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари