IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юли

7 юли 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: 木莲 杨, Pexels

Снимка: 木莲 杨, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Инициативите, които ви хрумват ще са оригинални, но ще ви е нужно съдействие за да ги осъществите. Ще се намери и кой да предложи помощ, а как ще мотивирате съучастниците си, за да бъдат максимално полезни, зависи изцяло от вас.

Телец

Необходимостта да се придържате към някакви строги правила никак няма да ви въодушеви и почти непрекъснато ще се опитвате да ги заобикаляте. Не е без значение какво впечатление ще направите на околните с тези си действия, така че постарайте се да не прекалявате със свободомислието.

Близнаци

Ще е доста трудно да съчетаете желанията със задълженията си, но с малко повече фантазия не е изключено да успеете. Творческите занимания ще удовлетворят очакванията ви, така че ориентирайте се към тях.

Рак

Заради непредвидени срещи ще се наложи да променяте графика си от време на време. Принципно, никакви кардинални промени няма да се случат, но въпреки това денят ви ще е наситен с доста емоции.

Лъв

Мнението на околните твърде често ще се различава от вашето и обстановката на моменти може да стане напрегната. За предпочитане е да не се втурвате в безсмислени спорове. Нито ще се стигне до конкретен резултат, нито ще се почувствате доволни.

Дева

Желанието ви да си устроите някакво пътешествие ще е изключително силно. Съобразете се с ангажиментите си и ако съвсем не е възможно да тръгнете на път, то посетете място, на което никога не сте били в града, в който живеете. При всички случаи ще е източник на нови впечатления.

Везни

Със сигурност няма да скучаете. Предстои ден, наситен с много емоции и с много информация. Не всичко ще е както си го представяте, но пък ще натрупате ценен опит.

Скорпион

Неочаквано дори за самите вас почти непрекъснато ще се оказвате точно там, където не ви очакват. Ще е доста изненадващо както за вас, така и за околните и най-странното е, че за тях появата ви може да не е особено приятна, но пък за вас ще се окаже полезна.

Стрелец

Каквито и планове да сте имали за днешния ден ще се наложи да ги промените. На работното място ще ви възложат задача, различна от обичайните, а покана за импровизирано парти с приятели ще ви извади от ритъма на динамичния ви стереотип.

Козирог

Ще се почувствате най-добре, ако сте на открито и на широко пространство. Позволете си някакво лично удоволствие и си осигурете близък контакт с природата, макар и за кратко.

Водолей

Посветете се на интелектуалните си предпочитания и занимания. Направете го самостоятелно или в колкото е възможно по-камерна компания, в която се чувствате „в свои води“.

Риби

Придържайте се към максимата „език мой – враг мой“ и внимателно преценявайте изказванията си. Буквално с една дума може да си създадете куп врагове или пък да спечелите куп приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари