IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: RDNE Stock project, Pexels

Снимка: RDNE Stock project, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не си губете времето с празни приказки и обсъждане на философски въпроси. Трудно ще наваксате пропуснатото.

Телец

Случаен инцидент ще ви накара да се замислите за глобалните си цели. Не е изключено леко да промените приоритетите си.

Близнаци

Непредвиден разход ще създаде лек дисбаланс във финансовото ви състояние. Опитайте се да отложите поне за известно време онези покупки, които не са спешни.

Рак

Подредете колкото е възможно по-точно програмата си и се постарайте да не се отклонявате от нея. Ще изникнат допълнителни задачи и най-вероятно ще се окаже, че не разполагате с достатъчно време.

Лъв

Приятните преживявания ще са свързани с личните отношения. Новини от стар приятел ще ви зарадват и окуражат.

Дева

Стремежът ви към удоволствия ще е по-силен от обикновено. Организирайте си някакво предпочитано забавление, но в рамките на финансовите си възможности.

Везни

Успоредно с текущите задачи ще успеете да отхвърлите и някои изостанали. Обявете работата си за довършена, едва след като сте я проверили и сте абсолютно сигурни, че няма да се наложат корекции.

Скорпион

Въздържайте се от остри критики и язвителни реплики. Не е във ваш интерес да разочаровате с поведението си хора, на които държите.

Стрелец

Част от разговорите бързо ще преминават от спокойна дискусия към ожесточен спор. Усетите ли, че атмосферата се нажежава, сменете тактиката.

Козирог

Въздържайте се от взимането на важни окончателни решения. Обстановката е нестабилна и със сигурност съвсем скоро ще се окажат неактуални.

Водолей

Придържайте се към правилата. Прекалената ексцентричност не само ще ви навреди, но може да предизвика и финансови загуби.

Риби

Ограничете контактите. Не е желателно да пребивавате на места, където има струпване на много хора и в шумни компании. Ще се отразят зле на самочувствието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари