IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които неохотно понасят критиките, но се мотивират от тях

14 юли 2023 17 30

Тези знаци реагират с тих гняв на забележките, но се вслушват в съветите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Няколко зодиакални знака са склонни тихо да приемат критиката. Тя насочва вниманието им към области, в които им липсва опит и ги мотивира да се опитват повече и да усвояват нови способности.

Хората от тези знаци кротко изслушват критиците си и никога не реагират, в опит да се защитят или оправдаят. Тези хора не се страхуват да чуят нищо негативно за себе си, за разлика от други, които истински ненавиждат критиката.

Представителите на тези зодии знаят интуитивно, че чуждата оценка, дори и негативна, може да им е от полза за личното им израстване. Те не желаят да се обграждат с хора, които само ги хвалят. Напротив, предпочитат да са заобиколени от личности, които ги карат да мислят, които ги карат да се борят, които посочват слабите им места и ги подтикват към напредък.

А ето и кои са астрологичните знаци, които са отворени за критика и внимателно се вслушват в нея, взимайки си нужните бележки:

Козирог

Козирозите нямат проблем с това кротко да приемат оценките на другите за представянето си. Те приемат чуждите съвети и никога не се противопоставят на градивната критика, по-скоро се опитват да вникнат в нея. Те всъщност обичат да получават обратната връзка от хората. Козирозите притежават голяма сила на характера и макар че негативните коментари могат да ги обидят или наранят, те все пак ще се опитат да извлекат поука от тях и ще се адаптират според съветите, които са получили. Хората от този земен знак осъзнават, че някои аспекти на тяхната личност могат да бъдат подобрени. Така че, независимо дали работите с тях или имате връзка с тях, не се страхувайте да изразите идеите си за това как нещата могат да бъдат по-добри! Козирогът ще ви изслуша смирено, може да не реагира или да се нацупи, но със сигурност ще си вземе бележка!

Риби

Рибите имат навика да приоритизират мислите на другите и да развиват мирогледа си въз основа на хората около себе си. Като се има предвид това, този воден знак не обича да чува, че трябва да се подобри в някаква област. Рибите предпочитат да живеят живота си спокойно – да си плуват в морето по течението и така докато нещо не ги тласне да променят курса си. Ако родител, приятел или колега критикува техните решения, те ще го изслушат покорно и ще се примирят с неодобрението. Всеки, който предложи сурови съвети на човека Риби, ще се изправи пред неговия тих гняв. Тези хора са спокойни и обрани в поведението си и няма да загубят хладнокръвието си от острите забележки. Те по-скоро ще се замислят върху тях и дори може да излязат от зоната си на комфорт, за да изчистят недостатъците си. Това е така, защото Рибите умеят да възприемат нещата от много гледни точки. Те са интелигентни, чувствителни и непредубедени, така че наистина ще се опитат да вникнат в критиката и да си вземат нужните бележки.

Стрелец

Тези хора никога нямат проблеми с получаването на отрицателни коментари. Стрелецът вярва, че умението да приемаш успешно градивна критика, е полезно качество. Той знае, че това е нещо, което може да го накара да се подобри в професията си, да усъвършенства личното си поведение и/или да облагороди отношенията си. Когато получава обратна връзка от хора, които цени, Стрелецът има доверие и изслушва всичко с нужното уважение. Той използва критиката, за да подобри своя подход към работата или взаимоотношенията. Умният Стрелец няма проблем с това да приема кротко критиката, защото знае, че тя може да му отвори цяла нова вселена от възможности. Освен това огнените Стрелци понякога си падат малко мазохисти и сякаш се нуждаят от критик, който да ги държи мотивирани, когато започнат да се разсейват от преследването на целите си.

Телец

Търсенето на съвети от другите, по-осведомени хора, е нещо, което е нужно на Телците. Всъщност на личностите от този земен знак им отнема повече време, за да формулират собствените си идеи и цели, като го правят като първо отхвърлят чуждите. Те имат нужда да чуят критика, за да се замислят за търсенето на различни решения на проблемите си. Телците също така са известни със своя инат и голямо его и като цяло предпочитат да са заобиколени от хора, които им казват само това, което искат да чуят. Но когато са в обкръжението на по-смели хора, които им казват нещата в очите, Телците всъщност смирено слушат суровите съвети и се подобряват и мотивират от тях. Дори когато Телецът е наранен от интензивността на критиката, той се опитва да не спори, а се замисля върху нея. Твърдоглавият Телец вътрешно знае, че критиките, които получава са от хора с друга гледна точка или с повече опит и затова се вслушва, макар и неохотно.

За още новини от света на зодиите и астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари