IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юли

28 юли 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: The Lazy Artist Gallery, Pexels

Снимка: The Lazy Artist Gallery, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте еднакво ефективни както в самостоятелната, така и в екипната работа. Спокойната обстановка ще зависи почти изцяло от поведението ви, така че въздържайте се от остри забележки и хапливи шегички.

Телец

Енергетиката и творческият ви потенциал са еднакво и достатъчно силни. Още от сутринта ще знаете не само какво е задължително да се направи, но и как. Заемете се с най-сложните и проблемни дейности, ще ви доставят истинско удоволствие.

Близнаци

Ще се наложи да отделите време за въпроси, които вече мислите, че са решени. Това съвсем не значи, че трябва да изоставите всички останали, които сте набелязали. Напротив, ако положите минимални усилия за подобряване на личната си организация, ще се справите с всичко.

Рак

Ако нещо не се получи според предположенията и не отговаря на очакванията ви, сърдете се на себе си. Ще разполагате с прекрасни условия за осъществяване на всичките си замисли, а дали ще ги използвате пълноценно, зависи изцяло от вас.

Лъв

Привлекателни сте и лесно ще намерите общ език с всеки, с когото се налага да обсъждате нещо. Помислете си коя е най-неприятната тема или най-мрачния събеседник и не отлагайте повече разговора, който отдавна е трябвало да проведете.

Дева

Колкото и да са лесни задачите ви, ще ги изпълнявате без желание, което означава и с допълнителни усилия. Разпределете ги на малки части с кратки почивки, за да не пропуснете нещо важно и след като довършите онези, за които разполагате с условия, посветете се на любимите занимания.

Везни

Събитията ще са предвидими и ще удовлетворят очакванията ви. Доброто настроение ще ви съпътства през целия ден, но независимо от това е желателно да се вслушвате в инстинкта си за самосъхранение. Прекалената доверчивост често се оказва доста вредна.

Скорпион

При решаване на сложни въпроси не разчитайте само на себе си. Прекалената самонадеяност обикновено създава проблеми. Професионалните занимания координирайте с по-опитни колеги, а домашните задължително обсъждайте с близките си.

Стрелец

Желанията и възможностите ви са в пълен синхрон, което означава, че нищо не би могло да спре „победния ви устрем“. Предстоят и изненади, които ще стимулират вдъхновението и интелектуалните ви умения.

Козирог

Умствената работа ще е с пъти по-ефективна от физическите занимания, дори и вторите да са съвсем обичайни. Ориентирайте се към задачи, изискващи издирване, обработка и анализ на информация. Ще се справите безпогрешно.

Водолей

Без никакво усилие ще спечелите благоразположението на всеки, който ви е необходим, за да си свършите набелязаната работа. От вас ще се изисква само да запазите чувството си за мярка и да не прекалите, навлизайки в чужда територия.

Риби

Структурирайте краткосрочните си намерения и перспективните очаквания. Давайки си сметка за етапите на осъществяването им, лесно ще прецените и какъв финансов ресурс ще ви е необходим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари