IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтичен, щедър или ревнив? Какво показва датата на раждане на един мъж?

6 август 2023 19 30

Изчислете и вижте какъв е вашият избраник

Снимка: IstockPhoto

Започвайки да изграждате връзка с мъж, искате да сте сигурни, че той е „единственият“. За да разберете дали е така, може да помогне нумерологията, да ви покаже как един мъж ще се прояви в една връзка.

За да направите това, трябва да изчислите неговото число на душата, ако мъжът е под 35 години, или числото на съдбата, ако е над 35 години.

Ако например е роден на 15.11.1979 г. той е на 44 години и ние изчисляваме неговото съдбовно число:

1+5+1+1+1+7+7+9=34=3+4=7. Съдба номер 7.

Ако човек е роден на 26 април 1997 г. и тази година е навършил 26 години, ние изчисляваме числото на душата, добавяйки само датата на раждане: 2 + 6 = 8.

Всяко число влияе на човека по определен начин и му дава следните качества:

1

Лидер, инициативен, успешен, твърд, независим, упорит, с големи амбиции и страхотно чувство за хумор. Излъчва самоувереност и има голяма дарба да убеждава. Вдъхновете такъв човек за велики дела и той ще премести планини.

2

Емоционален, спокоен, мек, тактичен, уязвим, обидчив, романтичен, с висока интелигентност, съчетана с непрактичност. Изисква постоянно вдъхновение за предприемане на действия. Винаги се поставят на мястото на другите и са съпричастни, което им дава ключ към ползотворно сътрудничество. Такъв човек трябва да бъде воден. Те винаги търсят подкрепа и одобрение от другите.

3

Ярък, амбициозен, с диктаторски маниери, много разумен, разбира всичко и не обича да бъде подчинен, сприхав и горделив. Чувствителен, способен на всякакви жертви и лишения, в името на приятелите или в името на това да остане верен на идеалите си. За такива мъже са важни похвалите и комплиментите към техния ум, да бъдат в светлината на прожекторите, да показват уважение.

4

Практичен, надежден, уравновесен, почтен, предпазлив, честен, внимателен към детайла, упорит, критик на себе си и на другите. Не обича да поема рискове, така че всяко начинание първо ще бъде внимателно проучено и обмислено. Той е консерватор и винаги се ръководи от здравия разум. Говорете повече с него, дайте ярки примери в историите си, за да може той да ви разбере по-добре и да му осигурите чувство за сигурност и стабилност.

5

Учи много, обича изследванията, приключенията и всичко ново, има енергия, тънък ум, импулсивност, рискува, не обича да прави едно нещо дълго време, постоянно се стреми напред, към новото и непознатото. Той е щастлив, когато денят му е напълно планиран и натоварен. За тези мъже е важно техните действия и постъпки да бъдат оценени от другите и особено от близки хора. Ако можете да приемете един мъж с всичките му импулсивни действия, можете да го задържите задълго време.

6

Популярен, привлекателен, откровен, весел, мил, щедър, компромисен човек, романтичен и трудолюбив, винаги заобиколен от приятели, пленяващ с чар и магнетизъм. Това е човек на думата си, чувствително усещащ всяко лицемерие по свой адрес. За мъжете флиртът е начин на живот и само от жената ще зависи дали мъжът ще отиде по-далеч или ще бъде верен на избраника си, защото щастието и благополучието на семейството за тези мъже са на първо място.

7

Независим, свободолюбив, с оригинален ум и добре развита интуиция, склонен към разочарование, ако започне да зависи от други хора или ако не знае какво иска. Това са мъже философи, за тях е важен духовният свят, а не материалната страна на живота. Чувстват се комфортно в самота, мълчаливи са и затворени. Когато общувате с такъв мъж, задавайте повече изясняващи въпроси, за да може той да разбере по-добре своите цели и желания. Споделете неговите интереси и хобита, създайте такива условия, така че да се чувства в безопасност до вас.

8

Предприемчив, властен, справедлив, упорит, с добро сърце, винаги готов да помогне на другите. Има невероятна способност да превръща всякакви идеи в реалност, те решават това, за което другите дори не мечтаят. За тях има само черно или бяло, добро или лошо, не разпознават полутоновете, не се страхуват от упорит труд, за да постигнат целите си. Често е критикуван и смята, че не е разбран. Лошо управлява емоциите, бързо се привързва, способен на жертви. Опитайте се да се отнасяте към него с разбиране, така че това да е подкрепа за него. В замяна ще намерите най-добър приятел и мъж, който е готов на много.

9

Победителят, агресорът, има голяма сила на волята, наблюдателен, интелигентен, винаги готов да атакува, отличен лидер, но често завладява хората. Има гордост, не се съобразява с другите хора, не признава никакви ограничения в свободата и не знае как да се подчинява. Вдъхновете го да защитава слабите, да покровителства, да насочва неуморната си енергия към помощ, а не към разрушение.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари