IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 август

25 август 2023 11 04

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна и бихте могли да свършите много работа за кратко време. Дали ще се случи или не, зависи от умението ви да подреждате приоритетите правилно.

Телец
 

Преценявайте си силите и не давайте неизпълними обещания. Ако се ориентирате към прекалено амбициозните си цели, най-вероятно ще изостанете с текущите си задачи. Разпределете ги по степен на трудоемкост.

 

Близнаци

Ако искате да промените нещо, което лично ви засяга, действайте. Няма да е лесно, но е достатъчно да вярвате в себе си, за да се справите.

 

Рак

Преди всичко, определете кое за вас е най-важно или пък съвсем неотложно и едва тогава стартирайте. Конструктивния подход е най-подходящ, а реформаторското мислене със сигурност ще улесни работата ви.

Лъв

Ако ви е нужно пространство, създайте си го. Разчистете всичко ненужно около себе си, но не изхвърляйте нищо. Продайте, подарете или дарете нещата, които преценявате, че са ви излишни. Почти веднага ще установите как направеното добро се връща при вас.

Дева

Съчетавайте личните си интереси с колективните и даже поставете своите на заден план. Колкото сте по-екипни, толкова по-лесно ще осъществите именно личните си намерения.

Везни

Въздържайте се от самостоятелни решения, които засягат не само вас, но и близките или членовете на семейството ви. Преди да направите каквото и да било, изслушайте мнението им и се съобразете с него.

Скорпион

В случай, че някои действия или решения на хората от обичайното ви обкръжение не ви харесват, не бързайте да се противопоставяте. Опитайте се да разберете мотивите им и може би даже ще ги одобрите.

Стрелец

Сигурната гаранция за успех е да сте убедени в смисъла на замислите и в собствения си капацитет. Успеете ли да постигнете нужния синхрон, нищо не би могло да ви възпрепятства.

Козирог

Доверете се на въображението си. Ще ви подскаже по какъв начин да се справите с проблеми, които само до вчера са ви изглеждали неимоверно трудни. Вариантът ще е толкова кристално ясен, че ще ви е чудно как не сте се сетили до момента.

Водолей

Избягвайте импулсивните действия, предизвикани от ентусиазъм и водещи до недообмислени решения. Събитията няма да се развият според очакванията ви и ще допуснете грешки, чиято корекция ще се окаже скъпо удоволствие.

Риби

Колкото и да сте сигурни в себе си, изразявайте мнението си така, че да не навредите на позициите и връзките си. Не се възприемайте като последна, единствена и не подлежаща на съмнение инстанция, защото ще се окажете в изолация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари