IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 септември

14 септември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от извънредни разходи. Не само ще установите, че сте купили поредния излишен предмет буквално след ден, ами и ще си имате разправии с близките.

Телец

Бързите ви смислени и в същото време прецизни действия ще привлекат вниманието. Не се главозамайвайте от получените комплименти. Пътят от „осанна“ до „разпни го“ понякога е твърде кратък.

Близнаци

Контактите ще са интересни и предразполагащи, но е във ваш интерес да не излизате извън рамките на добрия тон. Прекалено солените, макар и добронамерено подхвърлени шегички, може да ви изиграят лоша шега.

Рак

Не е изключено да усетите силен интерес към новото и непознатото. Има безброй начини да си осигурите допир с неизвестността. Ще постъпите мъдро, ако се спрете на онези, които не са свързани с какъвто и да било риск.

Лъв

Отнасяйте се към финансовите си наличности не само икономично, но и предпазливо. Съществуват предпоставки за загуба, злоупотреба или пък да станете жертва на посегателство.

Дева

Магнетични сте, излъчването ви е осезаемо и това ще ви помогне при изпълнението на всяка една от дейностите, които сте си набелязали. Един от не особено честите случаи, когато околните ще ви предлагат помощ в точния момент, без да се е налагало да молите за това.

Везни

Околните ще се опитват да ви занимават със себе си, независимо дали го желаете или не. Постарайте се да не допуснете навлизане в личното си пространство на хора, излъчващи негативна енергия.

Скорпион

Желанието ви за екстремни преживявания ще е изключително силно. Ясно е, че няма как до го овладеете, но поне се ориентирайте към такива, които са в достатъчна степен обезопасени и биха ви предпазили от нараняване.

Стрелец

Обстановката ще е леко напрегната и то поради нежеланието на близките или колегите ви да се заемат старателно със задълженията си. Непрекъснато ще се опитват да ви натоварят с нещо свое и не че ще го допуснете, но фактът, че се налага да заемете отбранителна позиция, ще ви е неприятен.

Козирог

Почти изцяло ще се наложи да посветите времето си на приятели или много близки роднини. Проблемите им няма да са грандиозни, но самите те ще са толкова хаотични, че подсъзнателно ще усетите как няма начин да ги оставите да действат на собствен ход.

Водолей

Избягвайте участието в полемики и дебати. Бързо и неусетно ще се превърнат в остри спорове с фатален край, който ни най-малко няма да ви зарадва.

Риби

Настроението ви ще е нестабилно и непрекъснато ще преминава от едната крайност в другата, от бурна радост в безутешна тъга. Ограничете контактите до възможния минимум. Податливи сте на влияние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари