IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таро прогноза: Какво ни очаква от 18 до 24 септември?

16 септември 2023 19 30

Седмицата обещава да бъде натоварена

Снимка: IstockPhoto

Седмицата обещава да бъде натоварена, но обстоятелствата ще спрат тази кипяща енергия. Поради това може да изглежда, че действията ви са ограничени или потиснати от външни фактори.

Карта Таро за седмицата – 10 жезли

Ако възнамерявате да свършите всичките си планирани задачи на най-високо ниво през тази седмица, разпределете ги според важността, а още по-добре делегирайте някои на хора, на които имате доверие. По този начин ще можете да останете същите: да постигнете успех и да избегнете прегаряне.

За да сте сигурни, че отговорността, която сте поставили върху себе си, не ви тежи, преценете реалните си възможности.

Ако подценявате личните и професионалните си качества, ще ви помогне само това да продължите набелязания път към целта си. Тази седмица е времето да погледнете пътя си и да оцените: дали тежестта, която е станала обременяваща, наистина съответства на вашите възможности? Като амбициозна, но много талантлива млада дама, понякога е трудно да откажеш изкусителните перспективи за бързо израстване. Може би има смисъл да предадете тази щафета на някой друг и да продължите пътя си изпълнен със сила и вдъхновение.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари