IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамите от кои зодии често показват своята лоша страна?

22 септември 2023 19 30

Дали сте сред тях?

Снимка: IstockPhoto

Много е приятно да общуваш с винаги усмихнати, открити, непринудени хора и да прекарваш време с такива, които лесно се разсмиват. Има и такива, чиято компания понякога предизвиква неприятни чувства. Разбира се, това зависи от характера и начина на общуване, но все пак с някои жени е хубаво да се внимава, за да се избегнат сложни и вредни емоционални прояви.

От кои зодии най-често са те?

Скорпион

Околните знаят от първа ръка колко категорични и критични могат да бъдат Скорпионите в изказванията си. В присъствието на тези жени дори може да бъде трудно да се отпуснете: те имат дълбок, пронизващ поглед, знаят как да кажат „право куме, в очи“. Виждат истинските желания на човека и открито казват какво те наистина мислят. Поради тези качества другите може да се чувстват сякаш ги четат като отворена книга. Скорпионите са безскрупулни по отношение на справедливостта. Но си струва да се отбележи отделно, че не всеки може да издържи на силната енергия на този зодиакален знак. Затова мнозина възприемат тяхната дълбочина и вътрешен свят като вредни или проява на труден характер.

Козирог

В списъка на вредните знаци са включени и представители на Козирог. Те получават тази титла за студения си характер и ясно очертани граници на личността – не са готови бързо да допуснат непознати до себе си. Характеризират се с желание да контролират всичко и всички, често са способни на необмислени, безразсъдни и спонтанни действия. Тази зодия може да пренебрегне развлеченията в името на работата и професионалното развитие. В резултат на това жените Козирог създават ролята на студени „снежни кралици“.

Дева

Друг знак от зодиака понякога иска да се отпусне и да спре да се фокусира върху малки неща, които не играят толкова важна роля. Девите се считат за вредни поради тяхната прекомерна педантичност. Не се изненадвайте, ако при посещение на Дева ви помолят да избършете ръцете си с една кърпа, лицето си с друга и да избършете мивката след ползване от вас с трета. Но към този характер на Девите трябва да се отнасяме с разбиране – чистотата и редът са тяхната зона на комфорт.

Овен

Много хора знаят, че Овенът е зодия, с която е по-добре да не се спори. В тяхната картина на света има само две мнения: тяхното и грешното. Всякакви опити за изразяване на несъгласие с тяхната гледна точка се възприемат като лично предизвикателство и обида. Колкото и да им казвате, че е по-добре да сте щастливи, а не прави, жените Овен ще продължат да отстояват позициите си и да отстояват мнението си, като могат да го правят много емоционално и агресивно, понякога преминавайки границите на позволеното поведение.

Лъв

Жените, родени под тази зодия, също показват и често проявяват вредните си страни. Самохвалството и парадирането с техните „добродетели“ са любимите им техники. Те предпочитат да бъдат център на вниманието, да чуват думи на възхищение по свой адрес и могат да постигнат тази позиция, като омаловажават другите. Въпреки това лъвиците, които са се реализирали в работа или хобита, не показват толкова пламенно своето „превъзходство“.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари