IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 октомври

2 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Краят на една дейност ще се окаже подходящо начало на следващата, а и ще създаде условия за навлизане на нещо ново в ежедневието ви. Промяната първоначално може да ви се стори проблемна, но скоро ще установите, че всъщност е поредното стъпало към професионалния ви напредък.

Телец

Опитвайки се да преодолеете професионален проблем, причинен от неясен фактор, ще се убедите, че „новото е добре забравеното старо“. Залагайки на натрупания опит, ще стигнете до удивително просто, но ефективно решение.

Близнаци

Събитие от миналото, което е възпрепятствало решаването на доста сложен проблем, ще загуби силата на влиянието си. Най-лесният начин да стигнете до правилния вариант е да смените подхода. Следването на стари схеми отново ще ви върне назад.

Рак

Ограничете инициативата си само до уреждане на въпроси, които лично ви засягат. Що се отнася до колективните дейности, не прекалявайте с предложенията, засягащи схемите на работа. Може да предизвикат враждебна реакция.

Лъв

Ще разполагате с подходящи условия за провеждане на труден разговор, който малко или много ви плаши. Не го отлагайте, ще стигнете до споразумение, което може да не отговаря изцяло на очакванията ви, но ще е приемливо за всички страни.

Дева

По време на случайна делова дискусия ще попаднете на единомишленици. Не е изключено запознанството ви да се развие като успешно делово партньорство.

Везни

Видим напредък ще постигнете с проекти, свързани с публична дейност, реклама или изискващи творчески умения. Не преминавайте на следващия етап от развитието им, докато не сте стабилизирали текущите резултати.

Скорпион

В критичен момент ще получите съдействие от колега, с когото не сте в особено близки и даже сте донякъде в противоречиви отношения. Постарайте се да сдържите проявите на неприязън и скептичните изказвания. Всяка допълнително спечелена симпатия и доверие обикновено са полезни.

Стрелец

Ориентирайте се към предимно интелектуални дейности. Наблюдателни сте, интуицията ви е силна и ще стигнете до точни заключения, улесняващи намирането на ефективни решения.

Козирог

По време на проверка или ревизия ще попаднете на нередност, която някой старателно се опитва да скрие от вас. Не разгласявайте находката си. Проявете търпение, за да можете да разкриете смисъла и целта на цялата схема.

Водолей

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не купувайте каквото и да било от случайни източници като тържища, битаци и други нерегламентирани борси. Може да станете жертва на измама.

Риби

Фантазията ви ще е изключително силна, но идеите, които ви хрумват невинаги ще са осъществими. Опитайте се да запишете колкото е възможно повече от тях. Може би не в момента, но след време, ще се окажат полезни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари