IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 октомври

9 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към прагматичния съвет, че не е важно какво ви говорят околните, от значение е какво правят. Разчитайте на себе си, защото умишлено или не, може да ви подведат.

Телец

Създайте си ясен график и стратегия за работа не само за този, но и за няколко от следващите дни. Започвайки така, ще можете да реагирате незабавно, ако се наложи да променяте намеренията си.

Близнаци

Изпълнението на една или няколко взаимосвързани текущи задачи ще изисква използването на стари резултати. Може да се наложи да довършите или преработите някой от предишните си проекти.

Рак

Захващайки се за каквато и да е работа, уточнете предварително и старателно всички подробности. Само така ще схванете нюанси, които ако не вземете предвид, ще стигнете буквално в „задънена улица“.

Лъв

С колкото по-малък риск са свързани заниманията ви, толкова ще са по-скучни, но пък и ще е по-малка вероятността да се окажете в губеща позиция. Изборът ви в този случай е: „разнообразие или добри печалби“ и изглежда, че не е особено труден.

Дева

Част от професионалните дискусии ще са сложни. Не бързайте да споделяте мнението си, макар че ще е ясно изградено и напълно аргументирано. Изслушайте останалите участници и им дайте възможност да стигнат до правилните заключения самостоятелно.

Везни

Изненадващо дори за самите вас ще се натъкнете на изгодни онлайн предложения за стоки, които от доста време сте набелязали да закупите. Проверете подробно условията за рекламация и връщане и ако цените наистина ви удовлетворяват, действайте смело.

Скорпион

Постъпващата към вас информация ще е интензивна, разнообразна и в повечето случаи ще ви интересува лично, а не професионално. Избягвайте сложните дейности. Вниманието ви ще е раздвоено и може да допуснете грешки.

Стрелец

Не стартирайте изпълнението на нови проекти. Посветете вниманието си на подготовката им. Колкото повече подробности уточните, толкова по-лесно ще постигнете набелязаните крайни резултати.

Козирог

Служебните ангажименти няма да ви затруднят. За разлика от тях, контактите с близките роднини или членове на семейството ще са изпълнени с противоречия и усложнения. Постарайте се да не стигате до крайности.

Водолей

Не е препоръчително да смесвате личните с деловите отношения, както и професионалните със семейните задължения, независимо дали бизнесът ви е семеен или не. Придържайте се към правилото, че „приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари“.

Риби

Прегледайте финансовите си задължения и се опитайте да ги погасите, ако не можете изцяло, то поне частично. Не отлагайте онези, които ще генерират още задължения, защото веднъж влизайки в „дългова спирала“ трудно ще се измъкнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари