IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя естетика отговаря най-много на вашия зодиакален знак

11 октомври 2023 17 30

Някои знаци харесват изчистения минимализъм, други си падат по футуризма, а трети са по-приказно настроени...

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки наш ден е прекаран в определена естетическа среда. Въпросната среда създава у нас различни вибрации, като някои обстановки ни пасват чудесно, други – не толкова, а трети направо ни напрягат. Не е нужно да се вписвате в една-единствена естетика, но е забавно да си поиграете с шепа специфични стилове, за да намерите кой предизвиква най-голяма радост в душата ви.

Някои модерни естетики се фокусират върху изчистения, минималистичен външен вид, докато други зависят от избора и от начина на живот. Всеки зодиакален знак си има своите подходящи естетики, които отговарят на неговия темперамент и вкусове. Ако откриете вашата любима естетика, ще можете да я включите не само в личния си стил, но и в декорирането на дома си, а освен това ще знаете в каква среда ще ви е най-приятно и ползотворно да ходите на почивка. 

А ето и коя естетика отговаря най-много на вашия зодиакален знак:

Овен

Хората от зодия Овен имат склонност към авангардното, към по-смелите и футуристични вибрации, като тези на киберпънка, които биха им паснали идеално. Личностите от този знак биха се чувствали добре сред неонови светлини и сред хаотични градски пейзажи. Тяхната далновидна, напориста природа е в съответствие с иновативните нюанси на тази естетика. Рисковата натура на Овена би се чувствала добре във футуристичната обстановка, която е пълна с интрига и изненади.

Телец

Телецът е земен знак, който е известен с любовта си към комфорта, природата, лукса и... ленивата почивка. Хората от тази зодия харесват топлата, провинциална естетика, но въпросният селски чар трябва да предлага наистина много комфорт. Представете си живописни поляни и върхове, порцеланови ретро чаши за чай и прясно изпечен хляб. Тази естетика отразява признателността на Телеца към природата и простите, но и най-важни удоволствия в живота.

Близнаци

Близнаците са интелектуалците на зодиака, така че всяка академична среда и естетика би им допаднала. Хората от този знак харесват по-меките, пастелни тонове, които съответстват на тяхната адаптивна природа. Представете си лавици, с подредени на тях книги с корици в кремаво и кафяво, мебели и текстил във фини флорални мотиви и меко осветление. Близнаците имат двойствена природа, която ги прави хем сериозни, хем странни на моменти. Затова те се чувстват добре на мястото, където класиката среща модерното, подобно на техните постоянно променящи се гледни точки.

Рак

Ракът е популярен със своето грижовно и сантиментално сърце. Хората от този знак се чувстват добре сред нежни нюанси и уютни вибрации в мека пастелна тоналност. Раците харесват романтичната естетика, която се свързва с изгреви и залези, с брега на морето, с бледите, но цветни нюанси, с деликатните, но скъпи детайли. Тези неща улавят нежната природа на хората от този воден знак и любовта им към широките пространства, но и онези, които са изпълнени с емоционална топлина и... с присъствието на домашен любимец.

Лъв

Вроденото желание на Лъва да блесне и любовта му към драмата са в съответствие със смелия, пищен и блестящ свят на глемрока. Представете си пайети, смели сенки за очи и театрален привкус. Тази естетика улавя жизнения дух на хората от този страстен, огнен знак, които винаги са готови да откраднат шоуто, появявайки се в главозамайващ тоалет например.

Дева

Изисканите, интелектуални,  но и леко мрачни вибрации резонират с хората, родени под знака на земната Дева. Приглушеното осветление, класическата литература и саката от туид отразяват техния аналитичен ум и необходимостта им от трупането на нови знания. Хората от този променлив, практичен знак, ориентиран към организирането на детайлите, също така  се чувстват идеално сред скандинавската естетика, където няма никакъв безпорядък.

Везни

Везни, вашата склонност към красота, баланс и романтика пасва на деликатния, но и богато украсен стил на рококо. Пастелни палитри, сложни златни детайли и елегантни извивки пасват на вашата артистичност, а също така отразяват желанието ви за хармония във всички неща. Дълбоко в себе си Везните жадуват за разнообразие и забавление, така че естетиката около тях не трябва да е скучна. Везните може да се чувстват перфектно в стая или в облекло, които са някак по-артистични, по-близо до изкуството – с наелектризиращи цветове и шарки.

Скорпион

Хората от този воден знак са интензивни и изпитват любов към всичко мистериозно. Те биха се чувствали добре в по-натрапчива, леко мрачна или меланхолична естетика, характерна например за готиката. Представете си сребърни свещници, кадифени завеси, тежки дървени мебели и нощи на лунна светлина – перфектен фон за дълбочината на характера и страстната природа на този знак.

Стрелец

Стрелците имат приключенски дух, който се разгръща най-добре в очарователното царство на гората. Хората от този знак харесват гъстите гори, мъглите, мъха по вековни дървета – всичко това отразява тяхната любов към изследването на неизвестното. Комбинацията от суровата красота на природата и докосването на ефирното улавя любовта към свободата на Стрелеца.

Козирог

Козирогът е известен със своята дисциплинирана природа и любовта си към структурата. Именно затова хората от този земен знак се чувстват най-добре в изчистена, рационализирана естетика, характерна за минималистичния шик. Монохромни палитри, функционални дизайни и философия „по-малкото е повече“ отразяват прагматичния подход към живота на личностите от този земен знак.

Водолей

Водолеите са всеизвестни със своето далновидно, новаторско мислене, ето защо ретро-футуристичният интериор би им допаднал като естетика. Говорим за среда със стари компютърни графики, в която звучи например музика от синтезатор. Водолеят би се чувствал идеално в пейзаж, който е странно носталгичен, но същевременно футуристичен. Личностите от този въздушен знак, управляван от Уран, биха се почувствали у дома си в царството на SpaceCore – естетическо движение, което смело се отървава от земната традиция, като същевременно си представя възможностите на това, което може да бъде някъде във Вселената.

Риби

Риби, вие имате ефирно, дълбоко и богато въображение, с което най-добре резонира приказната естетика. Мъгливи гори, плаващи фенери и замъглени реалности улавят склонността ви към мечтания и лутане между сферите на фантазията и реалността. За вас е подходяща и естетиката, която празнува цялата водна красота. Вие сте експерти в адаптирането към заобикалящата ви среда, така че всяка естетика, която изглежда неуловима и фантастична, е перфектна за вас.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари