IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 октомври

11 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката ще е напрегната. Непрекъснато ще изникват някакви нови задачи от типа „супер-спешно“, които няма как да пренебрегнете. Организирайте си някакво развлечение в края на деня, за да се освободите от умората.

Телец

Няма да се налага да бързате, нито пък да доказвате уменията и талантите си, но ще се наложи да посветите част от времето на много близък приятел или роднина. Съдействайте максимално. Всичко казано или направено от вас ще се окаже от изключителна важност.

Близнаци

Тонусът ви ще е леко нестабилен. Не се ангажирайте с прекалено трудоемки дейности, ако не са спешни за изпълнение. Усетите ли пристъпи на умора, осигурявайте си кратки почивки по възможност на открито или поне на отворен прозорец.

Рак

Не е изключено да получите интересни предложения за допълнителна дейност, която ще е свързана съответно и с допълнително заплащане. Прегледайте ги внимателно и приемете само онези, които не стигат до крайности.

Лъв

Ще сте доста импулсивни и което е по-лошо, ще сте раздразнителни. Опитайте се да ограничите контактите, за да не кажете или направите нещо, което би помрачило приятелските ви отношения.

Дева

Придържайте се към обстоятелствата такива, каквито са. Натъкнете ли се на затруднение, не си разваляйте настроението. Просто ориентирайте усилията си към следващата набелязана задача с идеята да оползотворите максимално времето, с което разполагате.

Везни

Един от необяснимо и нелогично противоречивите дни. С всичко, в което сте сигурни, няма да се справите, но за сметка на това от всичко, което ви е неясно ще получите блестящи резултати. Какво пък, важното е да има от какво да сте доволни!

Скорпион

Ще се наложи активно да вкарате в действие лидерските си умения. Действията на околните ще са толкова неориентирано-хаотични, че може да ви докарат до нервен изблик. Преди да се случи им разпределете задачите заедно с кратки инструкции за изпълнението. Ще овладеете ситуацията.

Стрелец

Попадайки в странни обстоятелства ще промените гледната си точка по въпрос от съществено значение. Ще се убедите от собствен опит, че практиката е далеч по-убедителна от теорията.

Козирог

Предстоят нови преживявания, за които в първия момент няма да можете да си изградите ясно впечатление или оценка. Подхождайте предпазливо към всичко непознато. Ще ви е нужно време, за да се ориентирате в обстановката и да се възползвате от нея максимално.

Водолей

Интуицията ще надделее над логиката, но въпреки това и от нея ще трябва да се възползвате. Не стигайте до абсурдни и необосновани решения, които биха предизвикали финансови загуби.

Риби

Опитайте се да не пренасяте домашните грижи на работното място и обратно. Колкото по-хладнокръвно приемете ситуациите, в които попадате, толкова по-бързо ще стигнете до правилните отговори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари