IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 октомври

18 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се страхувайте от предизвикателствата. Не само ще се справите, но и ще впечатлите „публиката“ си с показаните знания и умения. Не се учудвайте, ако ви предложат допълнителна работа.

Телец

Разправиите ще са основно в „семейното огнище“ и предимно на финансови теми. Подхождайте към спорните въпроси с чувство за хумор и готовност за постигане на съгласие в дългосрочна перспектива.

Близнаци

Магнетизмът ви ще се усеща буквално във въздуха. Околните непрекъснато ще се опитват да спечелят вниманието ви. Помислете дали имате „сметки за уреждане“ с някого, защото бихте могли да изгладите всеки конфликт, колкото и да е остър.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е неустойчиво. Постарайте се да ограничите контактите доколкото е възможно, защото сте готови да възприемете всяка чужда тревога като своя собствена, което бързо ще ви „извади извън релси“.

Лъв

Няма дейност, която би ви затруднила, но прекалено амбициозните замисли и проявите на прекомерно самочувствие (макар и основателно) ще навредят на отношенията ви. Не очаквайте от околните да проявят безусловно разбиране към целите, които сте си набелязали.

Дева

Използвайте част от свободното време за интелектуалните си предпочитания. Посещавайки концерт, театрална постановка или друг вид представление вероятно ще осъществите и интригуващо запознанство.

Везни

Дълбоко заложеният ви стремеж към изящество и красота може да ви подтикне да похарчите част от наличните средства за външно симпатични, но функционално ненужни предмети. За собствено спокойствие обсъждайте търговските си намерения с близките.

Скорпион

При необходимост от взимане на важни решения, за които нямате точна информация, разчитайте на интуицията си. Ще ви съобщят не особено приятна чужда тайна. Опитайте се да проверите фактите самостоятелно.

Стрелец

Проявете търпение спрямо чуждите недостатъци. Усетите ли пристъпи на раздразнителност, побързайте да се уедините, за да не кажете или направите нещо, за което не само ще съжалявате, а и ще се почувствате виновни.

Козирог

Обстоятелствата ще се развиват буквално във ваша полза. Ще успеете да съчетаете професионалните задължения с личните ангажименти и буквално да „убиете с един куршум два заека“.

Водолей

Изборът на занимания в днешния ден ще е изцяло ваш и ще можете да разпределите предпочитанията си между обучение и практически дейности. С малко повече въображения бихте могли да ги комбинирате, а резултатите със сигурност ще ви харесат.

Риби

Творческите занимания ще ви привличат неудържимо. В случай, че обичайната ви дейност не предполага подобни изяви, то разпределете свободното си време така, че да „измайсторите“ нещо. Дори един добре аранжиран сандвич ще ви създаде радост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари