IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 октомври

23 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Vera Arsic, Pexels

Снимка: Vera Arsic, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мисълта ви ще е ясна и бърза. В каквато и ситуация да попаднете, ще успеете да реагирате правилно и да извлечете известна полза от случващото се.

Телец

Разпределете времето си колкото е възможно по-точно. Ако имате набелязани срещи, имайте предвид и трафика, за да избегнете закъснение, което би било проява на лош тон.

Близнаци

Ориентирайте се към интелектуални занимания. Убедителни сте и ако се налага да правите някакви публични изявления, ще привлечете вниманието и ще си осигурите подкрепа.

Рак

Две грешки не бива да допускате в днешния ден: да давате неизпълними обещания и да предявявате неоснователни претенции. И в двата случая ще сътворите проблеми, с които ще е много трудно да се справите.

Лъв

Един от дните, в които без никакви усилия ще можете да си създадете идеална лична организация. Преценете ресурсите си и ако нямате дефицити, бихте могли да предприемете експерименти, които от известно време обмисляте.

Дева

Работата ви преобладаващо ще е свързана с попълване и оформяне на документи. Няма да ви затруднят и ще осъществите набелязаното, ако не позволявате на околните да ви разсейват и да ви занимават със собствените си проблеми.

Везни

За някои задачи ще са ви нужни допълнителни познания. Удължете периода на изпълнение, за да разполагате с възможност за издирване на източници и събиране на информация.

Скорпион

Навлизането на Слънцето във вашия знак ще стабилизира енергетиката ви, но и ще ви направи по-напористи. Не се опитвайте да налагате темпото си на околните. Ще се стигне до конфронтация.

Стрелец

Ще получите документ или разрешение от официалните институции, който очаквате от доста време. Ако е свързан с каквито и да било финансови операции, побързайте да ги осъществите. Видимо ще ускорите реализацията на целите си.

Козирог

Случайно участие в професионална среща ще се окаже изключително полезно за текущата ви работа. Споделеният от колегите опит ще ви подскаже как да улесните дейностите и да подобрите резултатите.

Водолей

Ограничете контактите и се мяркайте колкото е възможно по-рядко пред очите на шефа. Даже изобщо не се мяркайте. Или ще ви намери допълнителна работа, или ще ви обвини за допуснати грешки, които дори не е сигурно, че са ваши.

Риби

Необходимостта да предприемете непредвидено делово пътуване може да ви разтревожи, но е за предпочитане да не го отлагате. По-възрастни или по-опитни колеги ще ви съдействат за справяне с възложените задачи. Покажете им благодарността си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари