IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 октомври

25 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергията ви е повече от достатъчна. Постарайте се да я насочите в градивни дейности. Не го ли направите, ще се изпокарате с всеки, който ви попадне пред погледа.

Телец

Настроението ви ще е нестабилно. Ще се чувствате много по-спокойни, ако ограничите контактите и работите самостоятелно. Знаейки, че решенията ви зависят само от вас ще сте максимално ефективни.

Близнаци

Непрекъснато ще сте заобиколени с широк кръг слушатели. Представете идеите си за обсъждане и изслушайте мненията. Ще се окажат доста полезни.

Рак

Прегледайте внимателно финансовите си наличности, сравнете приходите с разходите. Почти сигурно е, че ще откриете резерви за намаляването на вторите и ще сте много доволни от себе си.

Лъв

Част от заниманията ви ще изискват въображение и творчески подход. Ще разполагате с неповторимата възможност да разгърнете креативността си, възползвайте се.

Дева

Ще се наложи да възприемете непредвидени промени, засягащи пряко динамичния ви стереотип. Реагирайте спокойно, ще са временни.

Везни

Общителни сте, дружелюбни, но оттам и непредпазливи. Не се доверявайте на хора, които не познавате и които по никакъв начин не са заслужили близостта ви.

Скорпион

Обстановката около вас ще е напрегната, конфликтна и зареждаща с лошо настроение. Усетите ли, че сте раздразнителни, уединете се, за да не излеете недоволството си върху някого, който съвсем не заслужава подобно отношение.

Стрелец

Придържайте се към първоначалните си планове. Може да се натъкнете на някое и друго затруднение. Това не означава, че трябва да се откажете от замислите си, а просто да ги разместите.

Козирог

В професионален план е подходящо да се занимаете с перспективните си планове. Уреждането на семейни въпроси ще погълне голяма част от времето ви. Синхронизирайте решенията си с мнението на близките.

Водолей

Не започвайте нищо ново, преди да сте довършили изостаналите си ангажименти. За да го направите ви е нужна просто оптимална лична организация.

Риби

Физическото и емоционалното ви състояние ще са в синхрон, но това съвсем не означава, че ще са стабилни. Усетите ли пристъпи на умора, намалете темпото и си осигурете кратка почивка. Ще успеете да си свършите работата без особени усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари