IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 октомври

26 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Споделяйте хрумванията си без опасения. Ентусиазмът ви ще се отрази вдъхновяващо на хората, от които очаквате разбиране и съучастие. Ще осъществите поне един от оригиналните си замисли.

Телец

Близките ще имат нужда от съдействието ви. Не ги пренебрегвайте, дайте им възможност да споделят проблемите си. Задължително обсъждайте всички покупки с останалите членове на семейството.

Близнаци

Мисълта ви ще е бърза, а логиката – безупречна. Ориентирайте усилията си основно към въпроси, които към момента са ви затруднили. Не забравяйте, че най-простите решения обикновено са най-ефективни.

Рак

Използвайте част от деня си за проследяване на новостите във вашата област. Дори да го направите съвсем информативно, при необходимост ще можете да участвате равностойно в професионални дискусии без опасения за позициите си.

Лъв

Контактите ще са интензивни и ще сте във водовъртежа на събитията. Придържайте се към правилата и не натрапвайте мнението си, независимо доколко сте аргументирани. Любезното отношение на събеседниците ви не е гаранция за искреност.

Дева

Ще се наложи да проявите старание и да се справите с уреждането на съвсем конкретни финансови или материални въпроси. Ограничете се с наличностите си. Не е желателно да взимате заеми.

Везни

Привлекателни сте и неформалните занимания ще ви осигурят нови запознанства. Не бързайте да намалявате дистанцията, не е изключено да ви въвлекат в интрига.

Скорпион

Почти във всяка дейност, осъществяваща се около вас, ще се изисква намесата ви. Включвайте се активно, но се съобразявайте с психическото и физическото си състояние. Не е желателно да се преуморявате, нито да прекалявате с емоциите.

Стрелец

Не е изключено да се наложи да тръгнете напът непредвидено и на късо разстояние. Не се отказвайте. Не само ще разнообразите деня си, но и ще прибавите към спомените някакво странно приключение.

Козирог

Преди да се посветите изцяло на амбициите, прегледайте ресурсите и преценете възможностите си. Не го ли направите, ще установите, че сте прахосали прекалено много енергия за да „тъпчете на едно място“.

Водолей

Ограничете контактите си предимно до състава на семейството и най-близки приятели. С част от заниманията ще „ударите на камък“ и ще имате нужда най-малкото от словесна подкрепа, която само те могат да ви осигурят.

Риби

Въображението ще ви подскаже интересни варианти за справяне с дейности, които на пръв поглед изглеждат непосилни. Вярвайте в мечтите си и експериментирайте. Крайните резултати ще са впечатляващи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари