IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 октомври

27 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще има с какво да запомните този ден. Успехите ще ви следват буквално по петите. Ще стигнете до устойчиви решения на сложните въпроси и ще впечатлите околните с уменията си.

Телец

Първата половина от деня ще е динамична. Ще се наложи да се справите с непредвидени задачи, които макар и кратки, ще създадат известно напрежение. Отделете част от следобеда за спортни или творчески занимания.

Близнаци

Контактите ще са интензивни, а разговорите – вдъхновяващи. Изслушвайте внимателно идеите, които новите ви познати споделят. Във всяка от тях ще намерите нещо полезно за себе си.

Рак

Финансите ви ще са нестабилни. Не прекалявайте с разходите и най-вече не купувайте предмети, пожелани от близките ви, ако прецените, че са просто въпрос на каприз.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна. Ще разполагате с реални възможности за творческа изява и разкриване на талантите си. Не се колебайте, ще спечелите привърженици.

Дева

Намалете контактите. Ситуацията около вас ще е леко конфликтна. Опитайте се да запазите присъствие на духа и да избягвате спорните теми, които биха навредили на личните ви отношения.

Везни

Не отказвайте на импровизирана покана за среща с приятели, колкото и да е бил натоварен денят ви. Емоциите ще са незабравими и ще възстановят тонуса ви за дълго време.

Скорпион

Обмисляйте внимателно разходите си и избягвайте рисковите или дългосрочни инвестиции. Не купувайте предмети за продължителна употреба. Няма да оправдаят очакванията ви.

Стрелец

Деловите контакти ще са напрегнати, но полезни и плодотворни. Ще стигнете до окончателно споразумение по сделки, които до момента са ви изглеждали невъзможни за решаване.

Козирог

Намалете темпото и посветете част от свободното време лично на себе си. Бихте могли да експериментирате и леко да промените визията си. Ефектът ще ви зарадва.

Водолей

Ще получите неочаквани новини, при това приятни. Бъдете готови да приемете факта, че предстоят промени, за които не сте се замисляли.

Риби

Убедителни сте, сладкодумни и бихте могли да намерите общ език с хора, които принципно трудно влизат в контакт. От вас зависи да изгладите разногласия с колеги или съседи, които може да не са на сериозни теми, но пък са достатъчно досадни, за да ви развалят настроението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари