IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 ноември

7 ноември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С три силни качества можете да се похвалите днес – въображение, интуиция и проницателност. Би било голяма грешка да пропуснете момента и да не разрешите с един замах някой от най-сложните си казуси. Ориентирайте се най-вече към преодоляване на лични конфликти.

Телец

Погрижете се за собствената си реклама. Помислете как да популяризирате постиженията си. Направете го уверено. Резултатите няма да закъснеят.

Близнаци

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, а разпределението на свободното време ще зависи изцяло от личния ви избор. Използвайте го така, че да удовлетворите и физическите, и духовните си потребности. Ще усетите силен приток на енергия.

Рак

Сензитивността ви ще е висока и ще усещате настроението на околните на подсъзнателно ниво. Редуцирайте контактите до хора, с които имате общи интереси. Постарайте се да не преживявате чуждите грижи като свои.

Лъв

Не прекалявайте с инициативата и действайте така, че да не привличате прекалено вниманието към себе си. Наблюдавайте събитията и се опитайте да вникнете във връзката между тях. Ще установите причините за неприятности, с които се е наложило да се справите преди време.

Дева

Някои преживявания ще са нелогични, а оттам и озадачаващи. Приемете забележките или не особено приятните шеги на околните с чувство за хумор. Каквато и да е била целта им, реакцията ви няма да подскаже дали са я постигнали.

Везни

Странни на пръв поглед съвпадения ще ви върнат към случки от миналото. Замисляйки се над тях, ще прозрете причините за скорошно влошаване на отношенията, с човек, на когото държите, както и как да ги възстановите.

Скорпион

Човек от обкръжението ви, с когото се познавате от доста време, но не сте особено близки, изненадващо ще ви разкрие чувствата си. Ще установите факти, които до момента не сте забелязвали и не е изключено да промените някои свои възгледи.

Стрелец

Информацията, която ви е нужна ще дойде от различни източници, но в ограничен обем. Прегледайте я внимателно, обединете фактите и се опитайте да ги синтезирате. Ще стигнете до основателни заключения, достатъчно подходящи за работата ви.

Козирог

Ще успеете да разгърнете мирогледа и творческите си виждания в широк мащаб. Използвайте ги за създаване на точна концепция и алгоритъм по реализацията на проектите ви.

Водолей

Подреждайки обстановката около себе си е много вероятно да намерите предмет със сантиментална стойност, който отдавна мислите, че сте загубили. Ще ви зарадва, вдъхнови, а и помогне да прозрете две истини. Първо, че да се подрежда е полезно и второ, че миналото във всичките си проявления е определящо за бъдещето.

Риби

Проявете последователност към текущата си работа. Придържайте се към правилата и инструкциите. Не е изключено да ви наблюдават „задкулисно“ или да станете обект на случайна проверка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари