IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са петте най-влюбчиви зодии?

25 ноември 2023 19 30

Те най-бързо се поддават на романтичните чувства

Снимка: IstockPhoto

На някои хора им отнема много време, за да опознаят новия си партньор и да оставят емоциите да завладеят сърцето и ума им, докато други могат да се влюбят истински само след няколко срещи. Кои са петте най-влюбчиви зодии?

Овен

Това може да е изненадващо за мнозина, но Овните се влюбват често и бързо. Те обичат приключенията, новостите и жадуват за вълнуващи събития, така че просто се нуждаят от любовни преживявания. И когато се влюбят в някого, това става много страстно и почти светкавично. Но в повечето случаи, когато страстта утихне, те започват да се отдръпват, защото не искат да се изправят пред последвалото обвързване. Овните са лидери по природа и затова могат да се разбират само с човек, който е готов безусловно да приеме това и да даде на Овена водещата роля в двойката.

Близнаци

Представителите на тази зодия са много, много влюбчиви. Те могат да се влюбят в няколко различни човека в рамките на един месец, всеки път истински и с пълна отдаденост. На другите може да изглежда, че това е незрялост, но всъщност това се случва, защото Близнаците са много променливи. Ако днес са влюбени в един човек, то утре представата им за това кого искат да видят до себе си може да се промени драматично, което неизбежно ще доведе до избледняване на чувствата и раздяла.

Скорпион

Скорпионите са много страстни хора, така че представителите на този знак, като правило, имат повече от една ярка любовна история в живота си. В отношенията им винаги има достатъчно драма и често те не могат да издържат на интензивността на страстите, в резултат на което бракът в живота на Скорпионите почти никога не е пълен. Най-интелигентните представители на знака все пак се установяват с течение на времето, тъй като за тях нищо не е по-важно от семейството, но желанието да го създадат с първия човек, който харесват възможно най-бързо, често води до разочарование.

Стрелец

Представителите на тази зодия могат да се считат за лидери по брой любовни връзки. Те са неуморни търсачи на нови преживявания, които винаги се нуждаят от промяна на обстановката и средата. Това важи и за човека, с когото споделят свободното време и леглото. Освен това те не придават голямо значение на консервативните идеи за семейството и личния живот, тъй като свързват това със скука, но всеки път се влюбват истински. В същото време себереализацията и впечатленията са на първо място за Стрелците – едва когато постигнат професионален успех, те ще могат да започнат да търсят постоянен партньор в живота.

Риби

За Рибите любовта означава много – без това чувство те просто страдат от усещането, че не живеят пълноценно. В това отношение представителите на знака са в постоянно търсене на любовта, но в никакъв случай не са от тези, които се влюбват веднъж и за цял живот. Романтичните чувства ги завладяват доста често (и понякога могат да се отнасят до различни хора едновременно) – Рибите са склонни да се втурват стремглаво в нова връзка и не знаят как да подчинят чувствата на разума. Така че те имат много романи, особено в младостта си, и още повече сексуални партньори. В същото време от ранна възраст романтичните Риби мечтаят за красив съюз – като правило склонността към идеализиране на партньора и отношенията като цяло води до разочарование и поредица от краткотрайни романи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари