IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 ноември

27 ноември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Привидно несвързани помежду си събития ще ви накарат да анализирате някои скорошни преживявания. Ясно ще установите, че причината за допуснатите грешки е размитата граница между желанията и възможностите ви.

Телец

В неформален разговор с делови партньори ще откриете несъответствие или откровен опит за заблуда от страна на други делови партньори. Ситуацията няма да е особено приятна, но ще си изградите стратегия за насоката на последващото ви сътрудничество.

Близнаци

Пълнолунието във вашия знак ще „освети“ пропуските и недостатъците. Ще установите и необходимостта от корекции, които е належащо да направите.

Рак

Наблюдавайте поведението и се вслушвайте в разговорите на околните по възможност без да се намесвате в тях и запазвайки самообладание. С типичния си навик да се съмнявате във всичко, ще се досетите кой се опитва да ви въвлече в интрига или да ви „подложи динена кора“.

Лъв

Не позволявайте да ви въвличат в схеми, които биха навредили на имиджа ви. Не вярвайте на обещания за бързо забогатяване, бърза кариера или сключване на изгодни сделки без никакъв риск. Ще се окажат коварен капан.

Дева

Актуални новини за нововъведения във вашата сфера ще ви помогнат да ускорите и облекчите работата по текущите си проекти. Може да се наложи да направите някаква допълнителна инвестиция, но бързо ще я компенсирате.

Везни

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно и непрекъснато ще ви се иска да споделите преживяванията си с някого. Постарайте се да намерите подходящия слушател, за да не отблъснете събеседниците с прекалената си сантименталност и бъбривост.

Скорпион

Оставете прословутата си проницателност да направлява действията ви. Съвсем ясно ще осъзнаете кой, как и защо се опитва да ви вкара в заблуда, а най-важното е, че ще успеете да избегнете финансови загуби.

Стрелец

Проверявайте старателно всяка информация, която възнамерявате да използвате за работата си. Търсете от различни източници и сравнявайте данните. Не пренебрегвайте незначителните разлики, ще се окажат съществени за крайния резултат, особено ако става дума за математически данни.

Козирог

Въздържайте се от създаване на нови делови връзки. В случай, че се налага да участвате в публични дискусии, където така или иначе няма как да избегнете процеса на запознанствата, запазете дистанция до момента, в който разполагате с достоверна информация за потенциалните си партньори.

Водолей

Не е препоръчително да предприемате пътуване дори на кратко разстояние. В случай, че няма как да го отложите, осигурете си надеждна екипировка и надежден спътник. Дори да попаднете в инцидент, ще има на какво и на кого да разчитате.

Риби

Включете се осъзнато и целенасочено в екипната дейност. Синхронизирайте действията си с тези на останалите участници. Натрупаният към момента лично ваш опит ще се окаже особено полезен на всички етапи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари