IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 ноември

28 ноември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В старанието си да свършите всичко колкото е възможно по-бързо, грешките и мудните действия на околните може да ви изнервят. Въздържайте се от язвителни коментари. Със сигурност няма да промените ничий характер, но пък ще си навлечете неприятности.

Телец

Много е вероятно да получите непредвидени финансови постъпления, което съвсем не означава, че трябва незабавно да ги употребите. Прегледайте още веднъж набелязаните разходи. Помислете дали някои от тях не биха могли да отпаднат. Опитайте се да заделите запаси, които ще се окажат съществени преди празниците.

Близнаци

Ситуациите, в които попадате ще са леко неясни. Интуицията ще ви помогне да се ориентирате. Обсъждайте замислите, но не и емоциите си.

Рак

Опитайте се да съчетаете личните със служебните ангажименти. Осигурете си лично време, което бихте могли да ползвате за подобряване на здравето или външния си вид. Не купувайте случайна козметика.

Лъв

С каквото и да се заемете, ще напреднете, благодарение на личния си чар и обаяние. Околните с готовност ще ви предложат съдействието си. Не се отказвайте, но и не злоупотребявайте с услужливостта им. Намерете начин да се отблагодарите.

Дева

Крайните резултати зависят от умението да си създадете оптимална лична организация. Ограничете контактите и се постарайте да не навлизате в чуждо пространство.

Везни

Социалните ви контакти ще са интензивни. Предстоят срещи с нови хора, които ще ви впечатлят с начина си на мислене. Не бързайте да скъсявате дистанцията, общувайте в рамките на добрия тон.

Скорпион

Предстоящите разговори може да не ви зарадват, но колкото по-рано ги проведете, толкова по-ясна концепция за действие ще си създадете. От съществено значение е да се опитате да разберете мотивите за действие на събеседниците си.

Стрелец

Непрекъснато ще получавате покани за участие в общи дискусии или по-лични разговори. Споделяйте мнението си открито. Идеите ви ще се окажат източник на мотивация за останалите събеседници.

Козирог

Отстоявайте принципите си, но бъдете готови да приемете новостите, които предстои да се случат. Не забравяйте, че първото впечатление невинаги е достатъчно за да се стигне до правилна оценка.

Водолей

Професионалните контакти ще са интензивни. Основна тема на разговорите ще се окаже ваше предложение, направено преди време. Каквато и да е била реакцията тогава, сега ще е положителна.

Риби

Следвайте творческите си виждания. Не е изключено неочаквано събитие или факт да се превърне в устойчив източник на вдъхновение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари