IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 декември

4 декември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Комбинацията между ентусиазъм и енергия ще е колкото впечатляваща, толкова и взривоопасна. Ориентирайте се към сложни занимания, за да не пропилеете потенциала си в „преместване от пусто – в празно“. Ще се справите с онова, което ви е създавало най-сериозни вътрешни страхове.

Телец

Висока оценка на постигнатото до момента ще ви мотивира и активира. Не се отказвайте от инициативата, но разпределете силите си така, че да можете да действате с умерено темпо през целия ден.

Близнаци

Започнете деня буквално по инерция. Каквито и планове да си правите, ще се наложи да ги промените, така че реагирайте гъвкаво и се доверете на интуицията за сложни решения. Установите ли, че тя си мълчи и нищо не ви подсказва, приемете че и вие трябва да изчакате.

Рак

Семейните задачи ще са с приоритет пред професионалните. Подходящият начин да се справите и с едните, и с другите е да ги комбинирате, за да не пропуснете нещо важно. Съобразете се и с мнението на близките си.

Лъв

Хората от обичайното ви обкръжение ще имат нужда от мнение, съдействие, съвет. Не се безпокойте да изразявате гледната си точка, дори да давате наставления. Ще спечелите симпатиите на по-младите от вас.

Дева

Прегледайте внимателно финансовото си състояние. Анализирайте подробно приходите и разходите. Може да откриете вариант за намаляването на вторите или пък да попаднете на грешка, която се нуждае от своевременна корекция.

Везни

Социалните ви умения и общителност ще се окажат основен фактор за разширяване сферата ви на влияние. Много е вероятно благодарение на присъщата си дипломатичност да прекратите споровете между две враждуващи групи.

Скорпион

Венера навлиза във вашия знак. Ще се отрази положително на творческия ви потенциал и естетически търсения. Ако сте във вражда с някого, не пропускайте момента да я прекратите.

Стрелец

Опитайте се да редувате работа с почивка и задължителни с неформални занимания. Ще съхраните работоспособността през целия ден и ще изпитате удовлетворение от постиженията си.

Козирог

С каквото и да се заемете, правете го с максимално старание. Много е вероятно да сте обект на проверка или поне на наблюдение. От вас зависи да покажете най-доброто от себе си.

Водолей

Социалните контакти ще са интензивни. Не позволявайте да ви манипулират и внимавайте какво обещавате в момент на ентусиазъм. Рано или късно ще се наложи да изпълните ангажимента си.

Риби

Настроението ви е неустойчиво. Не възприемайте чуждите грижи като свои. Оставете интуицията да ви подскаже подходящата тактика спрямо новите ви познати. Част от тях няма да са особено надеждни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари