IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 декември

5 декември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обективна гаранция за справяне с всякаква работа, независимо от характера ѝ, е прагматичното ви мислене. Каквото и да се случи около вас, ще съумеете да запазите спокойствие и да стигнете до правилните заключения.

Телец

Придържайте се към правилата, отнасяйте се отговорно към задълженията и изпълнявайте стриктно дадените обещания. Допуснете ли дори минимално отклонение от първоначално набелязания график, ще са ви необходими доста усилия, за да го наваксате.

Близнаци

Много е вероятно да получите интересно предложение за разширяване на сътрудничеството с делови партньори, с които работите отскоро. Ако не е свързано с допълнителни инвестиции и прекомерен риск, приемете. Какъвто и да е резултатът, ще сте натрупали допълнителен опит.

Рак

Ще имате нужда от мнение или съвет за справяне с проблем от лично естество. Ще ви го даде или човек, с когото имате голяма възрастова разлика, или такъв, с когото не сте се виждали дълго време.

Лъв

Най-после ще получите финансово постъпление, което ви е дължимо, но към момента е било отложено няколко пъти. Независимо, че към дадения момент ще разполагате с достатъчно средства, спазвайте финансовата дисциплина, която сте си наложили.

Дева

Не е препоръчително да взимате, да давате пари назаем и да поемате поръчителство по чужди кредити. Непредвидима промяна на обстановката може да ви принуди да направите допълнителни разходи, които да създадат сериозни затруднения.

Везни

Прословутата услужливост и желание да сте полезни може да ви подведат. От много места ще ви потърсят и помолят за помощ. Опитайте се да прецените обективно кой наистина не би могъл да се справи без намесата ви, защото разпилявайки силите си, ще изостанете със своите задачи.

Скорпион

Изразявайте мнението си искрено, но придържайки се към добрия тон. Прекалено резките критики, забележки, дори не конкретно насочени реплики, може необратимо да навредят на отношенията ви.

Стрелец

С огромна изненада ще установите, че човек, когото познавате отскоро и към когото изпитвате дълбока симпатия също не е безразличен към вас. Не се ентусиазирайте твърде много и не бързайте да се сближавате, за да не преживеете поредното разочарование.

Козирог

Проверявайте старателно твърденията, които възнамерявате да изкажете, за да не станете жертва на собствената си самоувереност. Въздържайте се от участие в спорни теми, ръководени само от желанието да блеснете с интелекта си.

Водолей

В желанието си да сте оригинални понякога ставате безпринципни. Част от ситуациите, в които попадате ще са спорни. Във ваш интерес е да се придържате към истината, макар и завоалирано, за да не се окажете „от грешната страна на оградата“.

Риби

Отстоявайте собствените си позиции по време на общи дискусии. Не подкрепяйте нечие твърдение, само за да направите добро впечатление. Човекът, на когото сте услужили, пръв ще се обърне срещу вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари