IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Телец за 2024 г.

21 декември 2023 17 30

Представителите на знака ще успеят да постигнат всичките си цели

Снимка: IstockPhoto

През новата година Телецът ще бъде под голямото внимание на висшите планети – съответно търсенето от тях ще бъде доста голямо. Можете да се отпуснете истински и да си починете само в най-горещите летни месеци – юли и август. Най-натоварените месеци за събития ще бъдат май, юни и октомври.

Тази година управителят на Телец, Венера, никога няма да бъде ретрограден. Това означава, че Телецът ще върви само напред – бавно, но сигурно се придвижва към целта. Уран, който атакува Телец от далечната 2018 година, все още няма да промени позицията си и следователно неговото влияние ще продължи да се усеща от представителите на знака, родени от 9 до 18 май всяка година. Те трябва да бъдат особено внимателни към здравето си – не само към своето, но и към състоянието на децата и родителите си. Уран ще продължи да поднася лични и други изненади през цялата година, така че през 2024 г. трябва да сте подготвени за всичко.

Декември 2024 ще се окаже съдбовен и травматичен. Благоприятен месец за коригиране на грешки, пререгистрация на документи, реставрация и срещи с хора от миналото. Не забравяйте, че през декември не трябва да предписвате хирургични интервенции, да се занимавате с екстремни спортове и да провокирате конфликти.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари