IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„България Еър“ подарява 21 двупосочни билета за 21 млади пътешественици

11 декември 2023 12 53

„България Еър“ подарява 21 двупосочни билета за 21 млади пътешественици

Специално за своята 21-а годишнина, която отбеляза на 4 декември, националният превозвач изненада всички пътници на борда в редовните полети на авиокомпанията, изпълнени в празничния ден, със специални ваучери за 21% отстъпка за следващото им пътуване.

По повод рождения си ден „България Еър“ стартира и игра в Instagram, в която 21 млади пътешественици ще получат по един двоен билет за следващото си пътуване през 2024 година и ще могат да се насладят на незабравимо пътешествие до вълнуваща дестинация с редовните линии на авиокомпанията.

В дните от 11 до 31 декември желаещите да участват в играта е необходимо да последват страницата на авиокомпанията в Instagram, а в коментар под публикацията за играта да отбележат човек, с когото биха искали да споделят пътуването, както и да използват в коментара си хаштага #BulgariaAir21. В томболата право на участие имат всички на възраст между 18 и 29 години.

Всички млади любители на пътешествията, които изпълнят пълните условия, ще бъдат включени в томбола за един безплатен двупосочен билет до избраната от тях дестинация от директните линии на „България Еър“.

Предоставените самолетни билети включват безплатен ръчен багаж до 10 кг и личен багаж – дамска чанта или лаптоп. За комфорта на борда ще се погрижи любезният кабинен състав, широката и удобна пътническа кабина, и  осигуреният безплатен кетъринг, който включва топъл сандвич, шоколадче и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 02 януари 2024 г. и ще им бъде изпратено лично съобщение в рамките на деня от страницата на авиокомпанията в Instagram. Наградата е лична, като не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност или преотстъпвана на трети лица. Късметлиите от играта в социалната мрежа ще могат да използват спечелените самолетни билети до средата на следващата година.

„България Еър“ обещава да осигури комфортно и незабравимо пътуване, професионално обслужване и вкусен кетъринг на борда на всички печеливши пътешественици. Пълните правила и общи условия за участие в играта на националния превозвач в социалната мрежа Instagram, както и регламента за получаване на наградата може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари