IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си

18 декември 2023 17 30

Астрологична прогноза до Бъдни вечер

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 24 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Силите ще ви стигнат за всичко. От вас зависи да определите темпото, с което ще действате. За предпочитане е все пак да е умерено, за да не започнете периода с хипер-активност и да го завършите в пълна апатия точно преди празниците. Не е препоръчително да започвате нови проекти, да създавате или прекратявате отношения и да променяте работното място. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и бъдете предпазливи дори в градския транспорт, за да избегнете опит и възможност за посегателство.

Телец

Ще се наложи да се справите с някои усложнения, но като се има предвид присъщата ви упоритост и последователност, със сигурност ще осъществите замислите си. За ваша радост, във всеки един момент, в който имате нужда от съдействие, ще се намери кой да ви го предложи. Избягвайте контактите с хора, които ви зареждат с мрачни мисли, особено през втората половина на периода. Ако е възможно да отложите проблемните дейности за периода между двата празника, то направете го.

Близнаци

В началото на седмицата не е желателно да сключвате важни договори, да правите скъпи покупки и финансови операции с големи суми. Всички сделки ще се окажат проблемни и ще влачат след себе си различни негативни последствия. Ограничете и деловите разговори. Няма да се стигне до подходящо споразумение между страните. През втората половина на периода е вероятно да напреднете с дейности, които в момента са в застой. Действайте с умерено темпо и разумно, ако искате да си осигурите стабилен напредък за следващите няколко месеца.

Рак

Настроението ви ще е устойчиво и за щастие – оптимистично. Занимавайте се с каквото ви е приятно, само не надценявайте силите и възможностите си. Не рискувайте, не се включвайте в авантюристични начинания и не практикувайте екстремни спортове. Духът на предстоящите празници ще витае навсякъде около вас. Създайте си специална обстановка в деня на Зимното Слънцестоене. Осигурете си подходяща компания, следвайте интересите си. Намалете темпото, избягвайте уреждането на финансови въпроси и по възможност не стартирайте нови проекти.

Лъв

С приближаването на деня на Зимното Слънцестоене ентусиазмът ви ще се повишава, доброто настроение – също. Периодът ще е спокоен и ако не успеете да осъществите всичките си намерения, поне няма да изостанете и да се налага да наваксвате. Нагласата ви ще е предимно романтична, съпроводена с огромно желание да сте сред близки, любими хора, такива, с които се чувствате сигурни и обичани. Не разпилявайте силите си в няколко дейности едновременно. Правете само едно нещо и се захващайте със следващото, след като го довършите. Ще избегнете възможността за допускане на досадни грешки.

Дева

В началото на седмицата ще се наложи да се посветите на рутинните задачи. Дейностите ще са еднообразни и отегчителни. Деловите разговори ще протичат трудно, едни и същи условия ще се обсъждат по няколко пъти. През втората половина обстановката ще се промени. Част от затрудненията по някакви причини ще отпаднат и пътят до очакваните крайни резултати ще е доста по-къс. Осъществявайте замислите си без много шум и без да говорите за постиженията. Периодът може и да е празничен, но някои хора и в такива моменти не стават по-добри.

Везни

Романтичното настроение бавно, но устойчиво ще ви обгръща. Постарайте се да изпълните важните задачи в началото на седмицата, защото с приближаването на празниците ще ставате все по-разсеяни и по-разсеяни. Ако нямате постоянна компания и предварителна уговорка за празничните дни, то не се въодушевявайте прекалено от новите си познати. Не е изключено да възприемете идеалистичните си илюзорни представи за реалност, а разминаването на действителността с очакванията ви ще стане повод за поредното разочарование. Не си го причинявайте.

Скорпион

Не ограничавайте инициативата си. Действайте с въображение и размах, но предимно в областта на развлеченията. Намалете темпото на работното място. Колкото и да се стараете, напредъкът ви ще е незначителен. За сметка на това, дайте максимума от себе си за подготовката на предстоящите светли празници. Организирайте някакви изненади за близките си, погрижете се за уюта у дома, зарадвайте приятелите с присъствие или добра дума. Ще оценят високо усърдието ви. Изразходвайте финансите си, спазвайки предварително определения лимит. Не се надявайте на допълнителни постъпления.

Стрелец

Водещо събитие на седмицата е връщането на Меркурий, който е в ретроградно движение, отново във вашия знак, като ден преди това той ще започне своя нов цикъл. През първите дни се погрижете за стабилизиране на отношенията си. Ще сте достатъчно убедителни и по време на делови разговори ще успеете да представите концепциите си разбираемо. Ако търсите работа, вероятно ще получите интересни предложения, но не бързайте с окончателното си решение. Опитайте да си осигурите допълнителна информация. Не се натоварвайте с повече задачи, отколкото можете да изпълните, особено през първата половина на седмицата. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения, а не е желателно да се изнервяте точно преди празниците.

Козирог

Не си заслужава да бързате в началото на седмицата. Преди деня на Зимното Слънцестоене всичко ще се случва някак си на „забавен каданс“. Проверявайте няколко пъти документите си, търсете липсваща информация, бъдете готови да адаптирате графика си към текущите условия, опитайте да довършите дейностите, които по някакви причини се е наложило да прекратите. След като Слънцето премине във вашия знак, условията значително ще се променят. Ще можете да напреднете бързо, но е желателно да сте предпазливи, за да избегнете евентуални грешки.

Водолей

Ще се наложи да се занимаете с някои недовършени към момента уговорки. Погасете задълженията си, ако имате такива или пък напомнете на длъжниците си да ви върнат каквото са получили от вас. Ще се чувствате по-спокойни, ако си разчистите сметките преди празниците. Контролирайте емоциите и реагирайте с чувство за хумор на не особено приятните преживявания. Не вярвайте на прекалено изгодни оферти. Проверявайте ги, придържайте се към логиката и здравия разум. Те ще ви подскажат дали са реални или не. Съсредоточавайте се максимално при работа с цифри и документи, особено ако са свързани с дейности, започнати преди повече от месец.

Риби

Динамичен период, наситен с много контакти. Ще възстановите прекъснати връзки със стари приятели. По време на публични изяви ще се запознаете с нови хора. Настроението ви почти непрекъснато ще е празнично, приповдигнато, съпроводено с лека приключенска нотка. Общувайте интензивно, но запазвайки личното си пространство. Податливи сте на чуждо влияние и някой може грубо да се намеси в решенията ви, така че проявете предпазливост спрямо хора, които са отскоро в обкръжението ви. Много е вероятно да станете обект на проверка, да ви посетят контролиращи органи или шефовете да се опитат да ви натоварят с допълнителни задължения. Преценете обективно възможностите си, преди да приемете, за да не се окажете отговорни за чужди грешки. Ако преди време сте прекъснали някаква форма на обучение, то ще имате възможност да го възстановите и продължите.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари