IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 декември

21 декември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новите ви работни проекти може и да са интересни, но няма да разполагате с достатъчно убедителни условия за стартирането им. За предпочитане е на този етап да обмислите всички детайли, за да не се налага да спирате изпълнението след време.

Телец

Отношението на околните ще е много мило и през целия ден ще сте емоционално приповдигнати. Може би точно затова ще сте и доста по-работоспособни, по-прагматични и по-рационални.

Близнаци

Отстоявайте мнението и личната си свобода, но само с позволени методи. Всяко нарушаване на правилата, дори в момента да мине незабелязано, рано или късно ще повлече след себе си негативни последствия.

Рак

Началото на деня може да е съпроводено с неприятни новини. Едва ли ще ви засегнат пряко, по-скоро ще са свързани със социума като цяло. Намерете начин да си създадете някакво развлечение, за да прогоните мрачните мисли.

Лъв

Деловите разговори ще вървят трудно и няма да се стигне до реално споразумение. В случай, че не се налага да бързате, постарайте се да ги отложите за по-спокоен момент.

Дева

Част от заниманията ще са свързани с неизвестност и е вероятно да ви затруднят. Придържайте се към логиката и здравия разум, но ако обичайните методи на работа не дават резултати, потърсете нестандартен подход.

Везни

Бъдете особено внимателни, ако обработвате документи, свързани с уреждане на финансови взаимоотношения. Съхранявайте старателно банковите карти и личните си данни. Съществуват предпоставки за измама.

Скорпион

Ще се наложи да се занимаете с неотложни семейни проблеми. Не се вторачвайте в дреболии. Провеждайте разговорите си така, че никоя от участващите страни да не се почувства засегната.

Стрелец

Ще осъществите поне една от амбициозните си цели. Интересното е, че резултатите ще ви се получат без особени усилия и с чужда намеса. Някой, на когото преди време сте направили услуга, ще ви се реваншира щедро.

Козирог

Ще разполагате с удобен вариант за усвояване на нови знания или умения. Не го пропускайте. Съвсем скоро ще установите колко са ви полезни.

Водолей

Социалните ви контакти ще са активни и интригуващи. Забавлявайте се, но без да навлизате в подробности за личния си живот и без прояви на излишна екстравагантност.

Риби

Във ваш интерес е да синхронизирате целите с възможностите си. Всеки опит да „тичате пред вятъра“ ще бъде източник на недоволство и разочарование.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари