IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 януари

3 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото са по-сложни задачите ви, толкова по-успешно ще мобилизирате силите си. Насочете се именно към дейности, спрямо чието изпълнение сте имали резерви. Стига да си изградите правилна схема на действие, ще можете да се похвалите с отлични резултати.

Телец

Странна случка или разговор може да ви развалят настроението. Да се почувствате неразбрани или недоволни от факта, че се налага да се съобразите с непредвидено ограничение. Придържайте се към рутинните занимания. При тях няма какво да ви изненада.

Близнаци

Неприятна новина ще предизвика мрачни мисли. Вероятно ще усетите силно желание да се уедините, да поразмишлявате върху глобални социални въпроси. Направете го. Ще възстановите самоувереността си.

Рак

Деловите контакти ще са интензивни, за разлика от личните. Поведението на някой от близките може да ви накара да се почувствате самотни. Не си внушавайте излишно, ситуацията съвсем скоро ще се промени в предпочитаната от вас посока.

Лъв

Необходимостта да предприемете непредвидено пътуване, което за известно време ще ви отдели от семейството, няма да ви допадне. Преди да се ядосате, помислете за резервните варианти като например да отложите процеса или да тръгнете, но с подходящ спътник.

Дева

Хората от обичайното ви обкръжение ще са доста разсеяни и непрекъснато ще допускат някакви грешки. Не им се сърдете и не ги съдете. Ако е възможно да помогнете, не пестете усилията си. Благодарността за стореното няма да закъснее.

Везни

Поведението на приятел може да ви разочарова, да откаже на ваша молба или да не спази дадено обещание. Ще промените мнението си, но независимо от това е желателно да не бързате със заключенията.

Скорпион

Ще трябва спешно да се справите с финансово затруднение. Да направите непредвиден разход или своевременно да погасите дълг. При всички случаи е за предпочитане да не прибягвате до бързи кредити.

Стрелец

Ще се наложи да промените първоначалните си намерения във връзка с решаване на съществен юридически въпрос. Лошото е, че причина за промяната ще е отлагане разглеждането на въпроса.

Козирог

Прегледайте подробно договорите, с които възнамерявате да се занимавате или тези, които предстои да актуализирате. Много е вероятно да попаднете на не особено благоприятни текстове, които своевременно да промените.

Водолей

Ако не е спешно и належащо, не тръгвайте на дълъг път. В случай, че все пак се налага, подгответе процеса подробно и направете няколко варианта за маршрута.

Риби

Близките може да изразят недоволство от действията или решенията ви. Преди да започнете разгорещено да защитавате интересите си, помислете и за общите, засягащи всички членове на семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари