IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 януари

8 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към обичайните си задължения. Не си заслужава да стартирате нови проекти. Ограничете се само с подготовката им.

Телец

Енергетиката ви е стабилна. Заемете се със сложните задачи и не разпилявайте силите си в дреболии. Всяка завършена днес дейност ще улесни бъдещата ви работа.

Близнаци

Въздържайте се от непредвидени и допълнителни разходи. Подхождайте към покупките си пестеливо и прагматично, за да не се окаже, че не само сте се снабдили с ненужни вещи, а и нямате къде да ги съхраните.

Рак

Ако се налага да вземете важно решение с продължителен ефект, преценете доколко е надеждна информацията, с която разполагате и имайте предвид, че обстоятелствата ще се променят. При възможност, не бързайте, за да избегнете евентуални грешки.

Лъв

Независимо дали се налага да се справите с лични или с професионални предизвикателства, спазвайте правилата и ползвайте само позволени методи на работа. Всяко отклонение от общоприетите норми ще предизвика сериозни неприятности.

Дева

Контактите ще са интензивни, част от тях отегчителни, дори уморителни. За да съхраните тонуса и енергетиката си, избягвайте хората, излъчващи негативизъм.

Везни

Каквото и да сте намислили, ще се наложи да промените първоначалните си намерения. Не започвайте нищо ново, ако не сте довършили текущите задачи. Вместо напредък, ще претърпите щети.

Скорпион

Разчитайте само на себе си. Както гласи една мъдрост „проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се“. Няма да има с кого да споделите отговорностите си, но и успехите ще бъдат само ваши.

Стрелец

Колкото и много да са задачите ви, реализирайте ги поединично и последователно. Опитвайки се да „носите две дини под една мишница“ може да се окаже, че през целия ден сте тъпкали на едно място.

Козирог

Ако се налага да обсъждате спорни въпроси у дома, постарайте се да слушате колкото е възможно повече и да говорите колкото е възможно по-малко. Преценете „накъде духа вятърът“. Подкрепете близките, ако мненията ви съвпадат или ги оставете сами да се справят, ако не сте съгласни с тях.

Водолей

Не се изкушавайте да си купите някаква нова техника, макар и дребна. Не само ще се окаже некачествена, но дори и да успеете да я върнете, ще е свързано с куп разправии и губене на време.

Риби

Деловите разговори ще вървят трудно и няма да оправдаят очакванията ви. Опитайте да ги отложите за друг ден или просто помолете партньорите си да ви представят писмени становища по обсъжданите въпроси. Ще можете да си създадете резервни варианти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари