IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате според зодията си

8 януари 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 8 – 14 януари 2024

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 8 – 14 януари 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

През първите няколко дни освен обичайните занимания ще се наложи да приемете и някои допълнителни. Направете го смело. Силите ви са достатъчни, а за свършената работа не само ще получите съответните приходи и ще сте създали устойчива база за някои следващи дейности. След четвъртък ще довършите изостаналите договори и сделки при това с доста изгодни условия.

Телец

Преминаването на Юпитер в директно движение ще се отрази ускоряващо на всички обществени и социални процеси. Много е вероятно да се натъкнете и на затруднения в процеса на работа, но не бива да се отказвате от първоначалните си намерения. Променете плановете си временно и продължете започнатото в следващия удобен момент. Ако сте предприемали действия или сте провеждали разговори, целящи промяна на условията или мястото на работа е много вероятно да получите положителен отговор.

Близнаци

В началото на седмицата събитията ще са непредвидими и вероятно ще се наложи да се откажете или да отложите някои замисли. След като Меркурий премине в директно движение ще се увеличи информационният поток, с който се налага да се справите. По-високата ангажираност съвсем няма да се отрази на доброто ви настроение. Напротив, усвоените новости ще се окажат навременни и полезни и за текущата работа, и за предстоящите проекти.

Рак

Няма да сте в позиция да контролирате обстоятелствата, така че се опитайте да се възползвате от тях максимално. Ще са подходящи за стартиране и осъществяване на някои дребни промени на динамичния ви стереотип. Рано или късно ще се наложи да ги направите, така че не отлагайте, излишно е. Ще изгладите съществуващи към момента недоразумения с роднините ви, което ще ви окуражи – хубаво е годината да започне без разправии. Ако дейността ви или част от нея се осъществява извън страната, ще уредите финансови и юридически въпроси със задграничните партньори.

Лъв

В началото на седмицата ще възстановите връзка с делови партньори, която ще разкрие пред вас нови възможности за изява. Само трябва да решите дали да се възползвате. Не всичко ще е „като по учебник“, но силите ви са достатъчни, за да преодолеете препятствията. Ползата от тях ще е, че постигнатият успех ще е още по-ценен. През втората половина на седмицата е възможно да получите финансова подкрепа от по-възрастни роднини или да уредите въпрос, свързан с имот, може би наследствен. Стартът на годината ще е по-интересен, отколкото сте си представяли.

Дева

След поредицата почивни дни набирането на „работна“ скорост няма да е лесно. През първите дни ще сте леко разсеяни, мислите ви ще са разпилени, което може да предизвика недоволство у колегите и шефа. След сряда ще успеете да възстановите обичайния ритъм и да изпълнявате задълженията си почти на автопилот. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно, защото може да се наложи да направите извънредни разходи. Разпределете и изразходвайте наличностите си така, че да не се наложи да взимате заеми.

Везни

Началото на годината ще е обещаващо, защото съвсем непредвидено или преди уговорения срок е възможно да получите приходи от дейност, извършена предишния месец. Ще се окажат съвсем навременни, защото ще се наложи да направите и някакви допълнителни разходи за дома или членовете на семейството. Преглеждайте внимателно съобщенията, които ви изпращат по електронната поща и другите канали за комуникация. Част от тях може да се окажат интригуващи предложения за нова, допълнителна работа, съвместен бизнес. Възползвайте се от възможностите за разширяване сферата си на действие.

Скорпион

Още в първите дни на годината ще успеете да „разсечете поредица гордиеви възли“, които влачите след себе си като опашка от предишната година. Заедно с възможностите ще дойдат и отговорностите. Ще разполагате с благоприятни обстоятелства да отстраните част от допуснатите грешки. Ще възстановите прекъсната връзка със стари приятели, предишни партньори или сътрудници, което значително ще улесни текущата ви работа. Отстоявайте позициите си, за да си осигурите и напредък. За да спечелите одобрение, трябва да се научите да представяте концепциите си разбираемо.

Стрелец

Венера е в квадратура със Сатурн – труден аспект. През първите няколко дни може да изпитате силно разочарование и недоволство от думите и действията на партньора, да ви се прииска да се уедините, даже да прекратите съществуваща връзка, независимо от характера ѝ. За предпочитане е да овладеете емоциите, да не бързате, да прецените всички предимства и недостатъци от действията си. Отстоявайте личното си пространство, но уважавайте и чуждото. След четвъртък обстоятелствата ще започнат да се променят. Ще се появят нови хора в ежедневието ви и контактите с тях може да се окажат решаващи за следващите ви изяви. Стриктно контролирайте разходите и не си позволявайте излишни покупки.

Козирог

Служебните ангажименти ще ви принудят да оставите личния живот на заден план. Ще се наложи да се справите с някои остри разногласия на работното място. Не е изключено да изникне юридически проблем, свързан с уреждането на финансови документи. Прегледайте внимателно състоянието на данъците си, на кредитните сметки, нивото на погасяване на заемите, ако имате такива, както и глоби, такси, лихви, за да не се окажете затънали до гуша в задължения още през първите дни на годината. Не е изключено да възобновите договорните си отношения с партньори, на които имате доверие и се намират на голямо разстояние от вас. Не се занимавайте със съмнителни проекти.

Водолей

Не прекалявайте с претенциите, а и с екстравагантностите си, желаейки да привлечете вниманието. Всъщност, през тази седмица е за предпочитане да „останете в сянка“ и да влезете в ролята на „сив кардинал“. Въздействайте върху процесите незабележимо и индиректно, за да избегнете преки сблъсъци с личности, заемащи по-влиятелна позиция от вашата. Може да не напреднете осезателно, но ще избегнете евентуални загуби. Финансовото състояние ще е пряко свързано с нивото ви на активност. Ако идеите ви не получат одобрение и няма как да се заемете с реализацията им незабавно, намалете темпото. Както знаете „врабчето в ръката е за предпочитане пред орела в небето“.

Риби

След толкова много празници и почивни дни, може да звучи парадоксално, но не е изключено да се почувствате уморени. Ще е по-скоро психическа, отколкото физическа умора и ще ви е нужно уединение, медитация, за да възстановите баланса между духа и тялото. Отделяйте по малко време лично за себе си всеки ден. Още в средата на седмицата тонусът и вдъхновението ви ще са достатъчно силни. Неблагоприятният аспект между Сатурн и Венера може да се отрази на отношенията с близките, а и с колегите. Ако не приемат аргументите ви и настояват на своето, прекратете дискусиите. След като осъзнаят собствените си грешки ще са много по-сговорчиви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Anonimen ( преди 3 месеца )
Osven ukazatite na sefive kolegi ne me valnuvat vseki si varsi rabotata I v kasti tolkova e prosto
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар