IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 януари

9 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преценете критично замислите си. Не всички са осъществими и е от съществено значение точно към кои ще се насочите. Придържайте се към здравия разум и следвайте логиката.

Телец

Някои събития ще са доста объркани и ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Не стигайте до крайности и се въздържайте от отговорни решения, които не бихте могли да коригирате, ако се наложи.

Близнаци

Придържайте се към принципите си и игнорирайте чуждото мнение, независимо от реакцията на събеседниците ви. На тях може да им се стори, че поведението ви е грубо и неприемливо, но за вас е важно да действате самостоятелно.

Рак

Ще ви е необходима допълнителна информация, за да се справите с част от задачите си. Не се доверявайте на случайни източници. Допитвайте се и до мнението на колегите си.

Лъв

Подхождайте предпазливо към скорошните си познати и към новите запознанства. Желанието на някой от тях да спечели вниманието и доверието ви най-вероятно ще е продиктувано от чисто меркантилен интерес.

Дева

Грижете се старателно за собствеността си при това не само в чисто материален, а и във виртуален аспект. Не оставяйте отворени мейлите си и сайтовете, които посещавате. Може да станете жертва на хакери.

Везни

Проверявайте резултатите си няколко пъти, ако работите с цифри и най-вече по финансови операции. Избягвайте картовите разплащания с големи суми и онлайн поръчки на скъпи технически средства.

Скорпион

Въздържайте се от работа по нови проекти. Ориентирайте се предимно към довършване на вече започнатото и към дейности, за които не са ви необходими нови и допълнителни знания. Мисълта, че ще се справите без проблеми ще повиши ефективността ви.

Стрелец

Не е изключено да ви поканят да се включите в група, насочена към занимания, подобни на неформалните ви интереси. Постарайте се да придобиете колкото е възможно повече информация за дейността и организацията ѝ, преди да заявите участието си.

Козирог

Обещавайте само онова, което сте сигурни, че ще изпълните и не позволявайте да ви ангажират под натиск и принудително. Проверявайте подробно документите, които се налага да подписвате.

Водолей

Творческите занимания не само ще ви доставят удоволствие, но и ще дадат повече от добри резултати. Най-вероятно ще донесат и допълнителни приходи, но на един малко по-късен етап.

Риби

Избягвайте посещението на търговски центрове, презентации, кулинарни изложби и други места, където се опитват да ви продадат най-новите си и съответно най-атрактивни продукти. Подведени от описанията вероятно ще купите нещо, от което ще се окажете разочаровани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари