IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 януари

12 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

След разговор с колега или случайно попаднала информация ще намерите начин за подобряване на някои от получените към момента резултати от работата си. Не се отказвайте, скоро ще се убедите, че е било полезно.

Телец

Ще стигнете до отговора на сложен юридически въпрос, но едва след като се консултирате със специалист или специализиран сайт. Може да не ви удовлетвори напълно, но ще е оптималното, което може да бъде постигнато.

Близнаци

Ще се наложи да се справите с поредица спорни въпроси на работното място. Използвайте само позволени методи на работа и обосновавайте твърденията си на нормативната база. Постарайте се да предотвратите директните конфликти с колегите.

Рак

Делови партньори, с които работите отскоро, ще предложат интересна инициатива. Включете се в реализацията ѝ, само ако няма да попречи на текущите ви задължения и не е свързана с рискови инвестиции.

Лъв

Присъствена или виртуална професионална дискусия ще ви даде възможност да представите замислите си пред широка аудитория. Не е изключено да си осигурите сътрудници или спонсори, заинтригувани от презентацията ви.

Дева

Подхождайте към задачите си конструктивно и прагматично, независимо от сферата ви на работа. Опитайте се да постигнете трайни резултати с минимални разходи.

Везни

Паметта ви е силна и услужлива. Използвайте част от времето, с което разполагате за усвояване на нови знания, в която и да е от интересуващите ви области. Бихте могли да издирите актуална информация, свързана с езотерика, етнография, нетрадиционна медицина, ако проявявате интерес към подобни направления.

Скорпион

Ще ви е нужна инициатива, за да постигнете резултатите, които сте си набелязали. Не всичко ще се получава гладко и от първия път, но ако не се съмнявате в себе си, със сигурност ще стигнете до финалната права.

Стрелец

Убедителни сте и бихте могли да стигнете до споразумение по уговорки, които към момента са в застой. Отстоявайте позициите си, съчетавайки ги с търсенията на партньорите си и с възможност за промяна при необходимост.

Козирог

Част от задачите ви ще са свързани с тези на колегите ви. За всички ще е по-лесно и по-изгодно, ако обедините усилията си още в самото начало. Проявете инициатива и се опитайте да създадете подходяща организация, за да сте максимално ефективни.

Водолей

Не е изключено да ви помолят да участвате в някаква обществена или публична инициатива. Приемете предизвикателството. Ще можете да представите нестандартните си замисли пред влиятелни личности и да спечелите доверието им.

Риби

Безшумно и безболезнено ще стигнете до споразумение по сложен семеен проблем. Просто запазете присъствие на духа и дайте възможност на близките ви да изложат аргументите си. След като им посочите пропуските, със сигурност ще стигнат до вашата позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари