IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате според зодията си

15 януари 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 15 – 21 януари 2024

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 15 – 21 януари 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Финансовото ви положение ще е сравнително стабилно. Ще разполагате с достатъчно средства за ежедневните си нужди, но не и за излишно луксозни покупки. Възможно е да уредите успешно въпрос, свързан с наследство, подялба на имущество или погасяване на текущ кредит. В личен план ситуацията ще е нееднозначна. Сериозни проблеми може да имат само двойки (семейни или не), които са пред раздяла. При добро желание и от двете страни, разривът би могъл да се избегне.

Телец

Актуална тема на седмицата ще са отношенията. Вероятно ще се наложи да провеждате спорни разговори с родителите си или с тези на партньора, засягащи разпределение на имущество. Безусловно можете да заложите на прословутото си търпение, защото постигането на единомислие ще се окаже трудно. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“ и ако все пак не искате да се изпокарате, ще се наложи да направите някои отстъпки. Опитайте се поне веднъж да си организирате масаж, спа процедура, сауна или парна баня, за да съхраните тонуса и психическата си устойчивост.

Близнаци

Сравнително спокоен период. Част от приоритетните занимания ще са свързани с децата и семейството. Видим напредък ще постигнат работещите в сферите на туризма, строителството и търговията с недвижими имоти. При работещите в големи фирми ще се усети повишаване на отговорностите. Може да е свързано с допълнителни задачи, поемане работата на липсващи колеги или пък промяна на длъжността, съпроводено и с допълнителни приходи.

Рак

Предстоят промени, които ще ви зарадват. Основно ще засегнат професионалния ви статус. Ще ви предложат длъжност, към която от доста време се стремите. Уточнете подробно условията, преди да отговорите окончателно. Сътрудничеството с колегите или партньори от други фирми, градове, дори държави ще е повече от пълноценно. Приходите ви ще са в рамките на очакванията, а допълнителните разходи, ако има такива, ще са свързани най-вероятно с дома и семейството.

Лъв

Действайте активно. Деловите контакти ще са успешни, особено през втората половина от седмицата. Ориентирайте се към екипна работа. Участвайте в изпълнението на всички колективни задачи, давайте идеи, синхронизирайте действията си с тези на колегите. Дайте им да разберат, че могат да разчитат на вас така, както вие на тях. Подхождайте към задълженията си отговорно и старателно. Постиженията ви ще бъдат забелязани и не е изключено да получите изгодно предложение за по-престижна работа.

Дева

Няма да се наложи да се справяте с непосилни проблеми. Периодът ще е сравнително спокоен, освен ако сами не провокирате неприятности. Ако все пак се случи, ще са свързани със семейството и в частност с децата. Ще са в резултат може би от прекалената ви заетост, която ще предизвика недоволство у близките ви. Въздържайте се от пристъпи на ревност и ненужно остри критики спрямо близките си. Разногласията може да са и на финансова тема, да решите, че харчат прекалено много и то за ненужни вещи. Преди да наложите „валутен борд“, уточнете по какви причини са били направени ненужните, според вас, покупки.

Везни

Събитията ще стимулират вдъхновението и въображението ви. Ще стигнете до окончателните отговори на въпроси, засягащи личните отношения, финансите, професионалния ви статус. Не е изключено да промените позицията или изобщо работното си място, ако сте имали такива намерения. Партньорските връзки ще се стабилизират и то най-вече с колегите ви, намиращи се извън вашия град или дори в друга държава. Не ограничавайте инициативата си. Почти всяко ваше предложение ще получи одобрение и подкрепа.

Скорпион

От гледна точка на психическия климат, обстановката ще е спокойна, но от гледна точка на професионалните задължения може да придобиете усещането, че сте на състезание с времето. Непрекъснато ще изникват допълнителни задачи, с които принципно знаете как да се справите, но времето за изпълнението им ще е недостатъчно. Преди да се заемете, е желателно да си осигурите резервни варианти за удължаване на сроковете. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно. Може да се наложи спешно да погасите някакви задължения, да заплатите непредвиден разход или услуга, която сте ползвали преди време. Постарайте се да го направите с наличните средства.

Стрелец

Ще се справите със сложни задачи, които са на дневен ред още от миналия месец. Много е вероятно да се свържете с нови партньори, да разширите бизнеса, влиянието си, да попълните колектива, в който работите с нови колеги, да си осигурите надеждни сътрудници. Ще разполагате с подходящи условия за изграждане на стабилна база за бъдещите си проекти. Разпределяйте старателно и икономично финансовите и материалните ресурси, с които разполагате. Не пренебрегвайте личните отношения, защото точно те може да създадат неприятности.

Козирог

Астрологичните събития ще се случат именно във вашия знак и те са Новолунието на 11.01 и ингресията на Меркурий на 14.01. Подходящо е да се заемете с реорганизация на ресурсите от всякакъв характер. Да привлечете нови специалисти, да обновите оборудването, да се включите в подходящи форми на обучение, с които ще повишите квалификацията си. Всяко предприето от вас действие ще е вид инвестиция, разширяваща перспективите ви за близкото бъдеще. В края на седмицата ще сте успели да довършите всички сложни дейности. Разходите вероятно ще са повече от предвидените, но ще успеете да ги възстановите.

Водолей

Не е изключено да се наложи да направите непредвидени битови покупки, за да отстраните авария или пък заради гости отдалече. Възползвайте се от резервите си или ако са недостатъчни, помолете за финансова помощ приятели. Ще успеете да им се издължите още следващия месец. Източник на противоречиви емоции ще са личните отношения, като при продължително съществуващите връзки може да се появят конфликти, докато при скорошните запознанства преживяванията ще са предимно ободряващи.

Риби

Ще успеете да се справите със съществуващи към момента конфликти и вариантът ще се окаже толкова лесен, че ще ви е чудно как до момента не сте се сетили. Непредвидено служебно пътуване ще се превърне в увлекателно пътешествие, наситено с ярки впечатления и емоционални контакти. Отстраняването на някои битови неуредици ще ви принуди да употребите сериозен дял от семейния бюджет, което може да предизвика безпокойство. За да не предизвика и разправии, обсъждайте всеки разход с близките си и търсете баланс между цена и качество. Придържайте се към принципите на здравословния начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари