IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 януари

16 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-трудната ви задача ще е да останете дълго време на едно място. Насочете вниманието си към нови и непознати дейности, за чието изпълнение бихте могли да използвате нестандартен подход. Процесът на „търсенето“ сам по себе си ще ви мотивира.

Телец

Ще се натъкнете на затруднения, за които ще ви е нужна намеса и съдействие. Помислете много внимателно на кой от влиятелните си приятели можете да разчитате, за да не „стреляте във въздуха“ и да споделяте тревогите си с прекалено много хора.

Близнаци

Въображението ще стимулира перспективното ви мислене. Сензитивността ви е по-силна от обикновено и интуитивно ще усещате настроенията и нагласите на околните. Не се задълбочавайте прекалено в грижите им.

Рак

Частично и епизодично получена уж случайна информация ще ви помогне да „сглобите“ несвързани помежду си фактори в една обща картина. Ще ви ориентира как да подходите към предстоящите проекти.

Лъв

Интригуващи предложения за участие в съвместни дейности ще привлекат вниманието ви. Не губете чувството си за реалност и не надценявайте възможностите си. Всеизвестно е, че „няма безплатни обеди“.

Дева

Не е във ваш стил, но по някакви причини всичко днес ще ви изглежда по-хубаво и по-интересно отколкото е. Не взимайте важни решения докато сте под влияние на идеалистичните си усещания. Ще съжалите в момента, в който отново „стъпите на земята“.

Везни

Ще разполагате с удобни условия за осъществяване, продължаване или коригиране на съществена финансова операция. Не отлагайте процеса, ще се справите безпроблемно.

Скорпион

Не е изключено да получите интересни оферти за скъпа покупка за продължителна употреба, която сте си набелязали. Проверете подробно условията и ако ви устройват, не отлагайте решението си твърде много.

Стрелец

Бъдете отворени към новото, но и предпазливи. Не се подвеждайте по прекалено изгодни и прекалено атрактивни идеи и предложения, особено при онлайн пазаруване.

Козирог

Ще имате нужда от помощ за уреждане на някакъв спор. Разчитайте на старите и проверени с времето приятели. Скорошните познати може да ви подведат, макар и неумишлено.

Водолей

Приятна новина или преживяване ще ви зареди с оптимистично, съчетаващо се с романтично настроение. Въздържайте се от екстравагантни постъпки, които биха навредили на имиджа ви и не се впускайте в любовни авантюри.

Риби

Среща или разговор ще ви върне към спомените. Не всички ще са окуражаващи, но пък не забравяйте, че по-неприятните винаги се оказват полезен опит. Избягвайте употребата на алкохол и спазвайте дозировките на лекарствата, ако употребявате такива. Съществуват предпоставки за отравяне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари