IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Романтичните фантазии може да изпълнят съзнанието ви още от сутринта. Няма нищо лошо в това да помечтаете, разбира се, но не позволявайте на въображението да заглуши здравия разум и да влоши качеството на работата ви.

Телец

Въздържайте се от финансови операции, съдържащи дори минимален риск. Проверявайте стриктно всяка буква и цифра, ако възнамерявате да правите онлайн плащания и пазете старателно документите, които ги потвърждават.

Близнаци

Не смесвайте желанията и очакванията си с реалността, особено що се отнася до личните и любовни отношения. Колкото е по-голяма разликата между тях, толкова по-болезнено ще е да я възприемете.

Рак

Новите делови предложения може да изглеждат интригуващи, но не бързайте да ги приемате, ако не сте проверили капацитета им. От съществено значение е да си създадете обективни критерии за оценка.

Лъв

Не е препоръчително да правите каквито и да било инвестиции, включително такива във време и емоции. Установявайки, че усилията ви са били напразни, ще изпитате огромно разочарование.

Дева

Приемете с умерен оптимизъм и доверие комплиментите и похвалите, с които ви обсипват. Не бързайте да реагирате, а още по-малко да отговаряте с взаимност, докато не се убедите, че са искрени, а не хитра тактика за прокарване на меркантилни интереси.

Везни

Влечението към прекрасното и изящното може да деформира представите ви, довеждайки ги до идеализъм. Не скъсявайте дистанцията с новите си познати, колкото и симпатични да ви изглеждат. Оценката ви скоро ще се промени.

Скорпион

Подгответе се за изненади. Ще изникнат проблеми точно там, където изобщо не ги очаквате, а дейностите, спрямо които имате опасения ще се получат от първия път. Правилната тактика е да посрещнете всичко с усмивка.

Стрелец

В случай, че се наложи да предприемете пътуване, независимо от разстоянието, подгответе го старателно и опитайте да си осигурите подходящ спътник. Проверете екипировката на автомобила си до последния детайл. Ако се случат изненади, няма да са от най-приятните.

Козирог

Личните отношения ще са доста конфликтни. Във ваш интерес е да овладеете емоциите. Всяка в повече казана дума и такава, която не е на мястото си, ще се окаже вредна.

Водолей

Въображението ще стимулира творческото ви вдъхновение. Ще намерите оригинални решения на съвсем обикновени на пръв поглед казуси. Не ограничавайте инициативата си.

Риби

Въздържайте се от ненужни импулсивни покупки. Финансовото ви положение не е особено стабилно, но ако подхождате към наличностите си икономично и най-вече далновидно, няма да се наложи да търсите допълнителни средства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари