IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С коя зодия си пасвате най-много в любовта

28 януари 2024 19 30

Базирайки се на вашия собствен знак

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато става въпрос за намиране на съвместимост между вас и половинката ви, има много неща, които трябва да се вземат предвид, но разбирането на това, което ви е написала съдбата в астрологичен план, е един от начините да разберете дали вашата връзка има потенциал. От зодиакалния си знак може да научите своите силни и слаби страни и дори начина, по който общувате – всички те са подложени на изпитание, когато градите отношения с някого. Намирането на зодиакална съвместимост между два знака може да бъде много повече от просто определяне дали имате романтично съответствие или не. Може да е индикатор за силна платонична връзка или дали ще се окажете в противоречие с другия за цял живот. 

Важно е да се отбележи, че рождената дата на всеки човек е уникална и не е създадена еднакво. Като се има предвид това, има нещо повече от вашия слънчев знак, което да имате предвид, когато определяте истинската си зодиакална съвместимост с вашата половинка. Въпреки това, ако все още не сте направили натална карта на вашата половинка, само зодията пак ще ви свърши работа, за да разберете дали си струва да инвестирате времето си в тази връзка. 

Слънчевият знак е знакът в астрологията, който всеки знае за себе си, независимо дали смята, че е добре запознат с науката или не, и се основава на позицията на слънцето по времето, когато сте родени. С други думи, можете да разберете нечий слънчев знак, просто като попитате кога е рождената му дата. Слънчевият знак е вашата идентичност, кой сте вие в основата си и къде се коренят вашите цели и ценности. Може да покаже как изразявате себе си и дори да определи житейския ви път.

Сега, след като знаем, че имаме щастливите звезди, на които да благодарим за нашите ослепителни личности, е време да разберем как романтиката се вписва във всичко това. 

Какво трябва да знаете за елементите

Всеки елемент – земя, въздух, огън и вода – е съвместим сам със себе си. ще забележите например, че всички огнени знаци – Овен, Лъв, Стрелец – се разбират чудесно помежду си. Ето какво трябва да знаете за всеки елемент като цяло.

Земята (Телец, Дева, Козирог)

Най-често срещаната черта на земните знаци е практичността. И трите земни знака имат силен фокус върху кариерата и често се описват като здраво стъпили на земята. С представител на този елемент може да очаквате бавно изгаряща романтика. Те често са фокусирани върху това да подобрят себе си, така че искат партньор, който не изисква много грижи и подобрения. 

Въздух (Близнаци, Везни, Водолей)

Въздушните знаци преди всичко са социални пеперуди. Тяхната естествено дружелюбна и романтична природа ги прави доста солидна половинка за всеки, но непостоянното им отношение и неспособността им да се обвържат налага огромни усилия да привлечете вниманието им и да го задържите.

Огън (Овен, Лъв, Стрелец)

Огнените знаци са точно това – огнени. В любовта те често са интензивни и търсят хора, които могат да съответстват на тяхната енергия. Някой срамежлив и сдържан ще накара огнения знак да се почувства буен, но някой, който може да поддържа тяхното темпо и едновременно с това да ги свали на земята, ще бъде добра половинка.

Вода (Рак, Скорпион, Риби)

Ако търсите ангажираност, потърсете воден знак. Те са емоционални и демонстративни, като търсят същото в любовта. Водният знак иска човек, който ще го извади от черупката му, но също така няма да се страхува да се отдаде на връзката и да се потопи в дълбокото. 

Най-добрите романтични двойки

Рак и Стрелец

Обикновено огънят и водата не са най-доброто съчетание, но Стрелецът и Ракът имат перфектната комбинация от всяка характеристика, за да се балансират взаимно и да извадят най-доброто един от друг. Емоционалната природа на Рака вдъхновява Стрелеца да забави темпото и да бъде по-демонстративен, а Стрелецът насърчава Рака да бъде по-освободен и да не мисли толкова в детайли.

Телец и Скорпион

Телецът, управляван от Венера – планетата на любовта и удоволствието – ще оцени чувствеността и страстната природа на Скорпион. На свой ред Скорпионите ще оценят чувството за сигурност, което излъчват Телците. И двамата имат жажда за удоволствие, така че очаквайте екстравагантни, изискани срещи, които никога няма да забравите. 

двойка, любов,

Снимка: iStock

Лъв и Близнаци

Лъвът доставя енергията и страстта, необходими в една връзка, докато Близнаците носят младост и игривост. Това е една динамика, която винаги ще се чувства свежа и никога скучна. Тъй като Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието, а Близнаците обичат да говорят, въздушният знак е чудесна комбинация за Лъва, тъй като може да го накара да се почувства забелязан. 

Риби и Дева

Девата е склонна да бъде малко резервирана, тъй като често си мисли, че трябва да разбере всичко и да бъде перфектна. Експресивната природа на Рибите измъква Девите от това ограничено пространство и им напомня да се забавляват.

Най-добрите приятелства

Овен и Везни

Овенът се нуждае от някого, който може да се справи с постоянната им нужда от промяна. За щастие, Везните са точно на същата страница от живота си. Като най-добри приятели, и двамата ще се радвате да излезете от дома и да изследвате непознатото – никога не искате да си губите времето. Очарователните Везни са перфектната личност за Овен, който иначе е агресивен знак.

Водолей и Козирог

Това дуо е доказателство, че противоположностите се привличат. Водолеите ценят свободата и маршируването в ритъма на собствения си барабан. Козирозите са упорити и ценят да помагат на другите, като същевременно помагат на себе си. Поради тази причина те са много селективни кого да държат в близкия си кръг, но Водолеите ще успеят да влязат благодарение на творческата си природа. 

приятелки, ръка

Снимка: Pixabay

Дева и Скорпион

Ако има нещо, което тези два знака ценят, това е доверието и това е нещо, с което тази връзка никога няма да се бори. В това дуо има взаимно разбирателство, което не е необходимо да се обяснява. Скорпионите са дистанцирани, но дълбоко емоционални, а Девата се управлява от Меркурий, планетата на комуникацията. Ако има един знак, който може да накара мистериозния фиксиран знак да се отвори и да говори, това е Дева. От друга страна, Скорпионите търсят нещо дълбоко и стимулиращо. Ако има една зодия, която може да накара Девите да се почувстват вдъхновени и развълнувани, това е Скорпион.

Телец и Близнаци

От всички земни знаци Телецът е най-отвореният, от което Близнаците печелят. Те ще се свържат с любовта си към по-фините неща и Близнаците винаги ще имат готовност да споделят дори и най-съкровените си тайни с Телеца. Повечето от разговорите им ще се провеждат в удобството на дома, а Телецът ще е благодарен, че е намерил приятел, който разбира техните склонности за по-уединен начин на живот.

Най-конфликтните двойки

Рак и Водолей

Емоционалната природа на Рака може да го накара да изглежда като перфектната двойка за социалния Водолей, но заедно те не са в състояние да си дадат това, от което се нуждаят. Водолеите се нуждаят от много свобода – те са креативни и малко витаят в облаците. Докато Ракът ще изисква повече от своя партньор, Водолеите ще се почувстват като в капан. 

Дева и Стрелец

Някои може да кажат, че Девите и Стрелците са тотално противоположни. Стрелецът е спонтанен, докато Девата премисля всяка своя стъпка. Стрелецът винаги закъснява, а Девата е точна. Те няма да са съгласни по повечето принципни неща, като навременност, организация и производителност. Ако искате вашата противоположност да ви вдъхнови да разведрите или затегнете управлението, тогава това може да е добра двойка, но като цяло най-вероятно просто ще се дразните един на друг.

спор, връзка

Снимка: iStock

Риби и Овен

Що се отнася до любовта, Овен и Риби имат много различни идеи как да я покажат. Овенът е неангажиращ и показва любов чрез големи жестове или в малките моменти. Рибите са доста ангажирани веднага и трябва често да изпитват и показват любов.

Лъв и Козирог

Някои може да смятат, че Козирогът е огнен знак под прикритие, но това не означава, че ще се разбирате най-добре с представителите на този елемент. Докато Козирогът обича да планира, Лъвът няма търпение да започне със задачите. Единственото, по което може да постигнете някаква форма на разбирателство, е кариерната амбиция. 

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари