IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 януари

31 януари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще разполагате с няколко варианта за реализация на желанията си. Преценете кой е най-прекият път и тръгнете по него. Така ще си осигурите резерв от време, ако се наложи да правите корекции.

Телец

Ситуацията ще е леко напрегната и леко странна. Наблюдавайте какво се случва около вас и преценявайте собствените си позиции. На моменти може да е за предпочитане да мълчите или да говорите не онова, което мислите, а онова, което се очаква от вас.

Близнаци

С някои проблеми ще се наложи да се справите като с гордиев възел. Няма да разполагате с достатъчно време, за да ги разчепкате, така че ще трябва да мислите бързо и да действате решително.

Рак

Ще се наложи да направите нещо като „санитарен полуден“. Преди да се заемете с каквото и да било, създайте ред около себе си и най-вече в документите си. След това нещата ще се случват като по учебник.

Лъв

Интересите ви ще са насочени предимно към себе си, към собствените грижи, предпочитания, замисли. Трудно ще намирате общ език с околните и за да не се стигне до остри сблъсъци, ограничете контактите доколкото е възможно.

Дева

Въздържайте се от радикални решения относно управленията на финансите ви, ако не сте напълно убедени в крайния резултат. Вместо да получите допълнителни приходи от евентуални инвестиции или сделка, може да претърпите сериозни загуби.

Везни

Стремежът ви да създадете около себе си идеална обстановка като за изложба може да се окаже в пълно противоречие с действията на близките ви, които с каквото и да се захванат ще го правят „през пръсти“. Излишно е да ги критикувате. Те няма да променят подхода си, а вие само ще се ядосате.

Скорпион

Някой ще се опита да ви прехвърли собствените си задачи. Преценете обстановката, необходимостта и собствените си позиции. Ако по някакъв начин се чувствате засегнати, не позволявайте да ви натоварват допълнително.

Стрелец

Ориентирайте се към дейности, с които можете да се справите самостоятелно. Колективните, дори и да са по-лесни, ще създадат зависимост между вас и останалите участници, което може да ви принуди да се съобразявате с неприемливи правила.

Козирог

Довършването на конкретна дейност ще ви позволи да напреднете с изпълнението на друга. Заемете се незабавно, за да не пропуснете момента. Крайните резултати от двете занимания ще се отразят положително на материалния ви статус.

Водолей

Чувството ви за справедливост ще е толкова изострено, че ако не се налага да отстоявате собствените си интереси, ще сте готови да отстоявате чуждите. Не се ентусиазирайте прекалено, защото вместо да ви похвалят и да ви благодарят, може да ви обвинят във всички човешки грехове.

Риби

Опитвайки се да изберете „от двете злини по-малката“ може да попаднете в капана на собствената си неувереност и в крайна сметка да установите, че „преливате от пусто в празно“. Ако ви е трудно да вземете каквото и да било решение, посъветвайте се с хората, на които имате доверие. Няма да ви подведат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари