IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия

5 февруари 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 5 – 11 февруари

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 5 – 11 февруари 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Действайте с размах, дайте шанс на въображението си, не ограничавайте инициативата. Обстоятелствата ще са динамични, но с малко повече изобретателност и разчупвайки динамичния си стереотип, ще постигнете повече, отколкото сте си представяли. Само не трябва да бързате, за да избегнете възможността за грешки. Ще уредите въпроси, зависещи от намесата на държавната администрация.

Телец

Уран вече е в директно движение, част от ситуациите ще са непредвидими и ще създават напрежение. Опитайте се да запазите усещането си за реалност и да овладеете пристъпите на раздразнителност и недоволство. Придържайте се към принципа, че емоциите са лош съветник и овладейте страстите, когато се налага да се справите с нещо важно. Не се отказвайте от замислите си, независимо от затрудненията. С по-сложните казуси се занимайте през първите няколко дни. Не е изключено да уредите въпрос, свързан с недвижим имот.

Близнаци

В началото на седмицата събитията ще се развиват някак мудно, отегчително, може да ви се стори, че се въртите в затворен кръг или тъпчете на едно място. Не се филмирайте излишно, след сряда обстановката ще стане по-динамична. Тогава и контактите ви ще са по-интензивни, но до този момент са възможни неприятности, свързани с личните ви отношения. Опитайте се да не коментирате стари разправии с членовете на семейството или други близки роднини, ефектът ще е по-скоро обратен. В последните дни от седмицата ще можете да се посветите на неформални творчески занимания, които никога не сте практикували, но имате интерес към тях.

Рак

Тонусът ви ще е леко занижен и на моменти може да усещате пълна липса на ентусиазъм за каквото и да било. Независимо от това е желателно да поддържате инициативата си, да си направите точен график още в началото на седмицата и да се придържате към него колкото е възможно по-стриктно. Ще се наложи да се занимаете с отстраняването на някои грешки, допуснати в началото на месеца. Направете го без отлагане, за да улесните текущите си задачи. Следвайте логиката на процесите и ще успеете да решите всички важни задачи, макар и по-бавно, отколкото ви се иска.

Лъв

Не си поставяйте твърде грандиозни планове за предстоящия период. Съобразявайте се с обстоятелствата, реагирайте гъвкаво. Обмисляйте решенията си самостоятелно, за да не попаднете под чуждо влияние и да избегнете възможността да ви манипулират. Ако някой се опита да ви критикува или да омаловажава постиженията ви, не обръщайте внимание. Най-вероятно ще е от злоба и завист, които е по-добре да не взимате прекалено навътре. На моменти може да ви изпълнят разни мрачни спомени. Направете нещо, което харесвате, за да ги изгоните от мислите си. Изпълнявайте старателно задълженията си, без да се лишавате от почивка.

Дева

Поставяйте си конкретни цели и се отнасяйте към задълженията си отговорно. Видимо резултатни ще са екипните занимания. Ще се запознаете с нови хора, които с радост ще ви включат в изпълнението на собствените си проекти. Събитията ще са благоприятни и ще можете да подобрите отношенията си с роднини или съседи. Възползвайте се от момента, ориентирайте се към творческа дейност. Ще получите подкрепа от колеги и приятели. Дейностите, в които участвате ще се окажат надежден фундамент за осъществяване на перспективните ви замисли. В края на седмицата ще има от какво да сте доволни.

Везни

Действайте с умерено темпо. Не се опитвайте да изпълните важните задачи за кратко време, няма да се получи. Съобразявайте се с възможностите си, организирайте си оптимален режим за труд и почивка и разпределяйте силите си така, че да не се преуморявате. Контактите, и то най-вече неформалните, ще са интензивни. Ако участвате в някакви групи по интереси, ще успеете да демонстрирате знанията и уменията си пред широк зрителски кръг. Обръщайте внимание на детайлите в поведението на околните. Ще ви подскажат съвсем точно какво е отношението им към вас. Ориентирайте част от усилията си към повишаване на знанията, особено ако работите в областта на юрисдикцията.

Скорпион

Придържайте се към обичайния си ритъм на работа. Ако сте успели да коригирате грешките, да преработите и подобрите постигнатите резултати, да изгладите недоразуменията и да възстановите прекъснатите връзки, значи нямате причини за тревога. Ще осъществите всичките си замисли. Действайте последователно и съсредоточено. Правете нещата поотделно и всяко за себе си, а не няколко едновременно, което малко или много ще създаде хаос. Що се отнася до деловите преговори, ако сте си набелязали такива, в случай, че не са спешни, за предпочитане е да ги отложите за известно време.

Стрелец

Сравнително спокоен период, в който нищо няма да е спешно и неотложно. Погрижете се за себе си. Насочете усилията си към дейности, които ви доставят удоволствие като спорт, изкуство, хоби, повишаване на знанията и подобряване на уменията. За уточняването и довършването на някои сделки ще ви е нужна допълнителна информация. Не е изключено да се натъкнете на затруднения в процеса на издирването ѝ, ресурсите на интернет да се окажат недостатъчни и да се наложи да се възползвате от стария консервативен метод наречен „посещение на обществена библиотека“. Не бързайте да си разваляте настроението, след като посетите въпросната институция може и да ви хареса, да оцените съществената разлика между виртуалното и реалното.

Козирог

От вас зависи да създадете баланс между семейните и професионалните задължения. Ако го направите още в началото на седмицата, ще можете да ползвате времето, с което разполагате според предпочитанията си. Преживяванията преобладаващо ще са приятни и ще ги запомните. Част от тях ще изискват творчески подход, други ще са свързани с интересни запознанства. Ще уредите поредица съществени за вас въпроси, засягащи имуществото и личните ви отношения. Обстоятелствата ще са подходящи за предприемане на някои промени като например отказ от вредните навици.

Водолей

Динамичен период наситен с много срещи, разговори, задължения, дори пътувания. Няма да можете да се оплачете от скука и липса на разнообразие, но пък прекалената динамика може да ви се отрази изтощително. Ще запазите тонуса и ентусиазма си за по-дълго, ако разпределяте задачите съобразно възможностите и не се опитвате да си „прескачате сянката“. Правилното подреждане на приоритетите е един от факторите, гарантиращ максимален успех с минимални усилия. Не прекалявайте с разходите, не се изкушавайте да си купите нещо скъпо, от което реално нямате нужда. Съобразявайте се с мнението на близките си.

Риби

Настроението ви ще е доста нестабилно и на моменти ще сте готови да се вслушате много повече в емоциите, отколкото в разума. При подобни обстоятелства е за предпочитане да се откажете от уреждане на важни въпроси и взимане на сложни решения. Ще сте изключително привлекателни и ще създадете интригуващи нови контакти. Насочете се към занимания, изискващи въображение, естетичен усет и умение за работа в екип. Не се безпокойте да помолите за помощ, когато ви е необходима. Инициативата ви всъщност ще се окаже убедителна причина за създаване на колектив, а мисълта, че сте обединили хората около себе си ще ви окуражи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари