IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 февруари

7 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преценявайте изказванията си, за да не засегнете нечие самочувствие. Развалите ли отношенията си с някого днес, трудно ще ги възстановите.

Телец

Социалният ви живот ще е доста активен. Не е изключено да получите покани за неформални мероприятия по теми, които ви интересуват. Струва си да ги посетите.

Близнаци

Запознанство с интересна личност още в началото на деня може да предизвика романтични трепети. Не се знае дали предстои продължителна връзка, но е почти сигурно, че ще се оформи стремителен флирт.

Рак

Поведението както на колегите, така и на близките у дома може леко да ви изнерви. Опитайте се да овладеете емоциите. Избягвайте острите забележки и се въздържайте от пристъпи на ревност.

Лъв

Чувството ви за справедливост ще е изключително изострено и всяко изискване към вас ще ви изглежда като опит за нахлуване в личното ви пространство. Помислете дали не сте забравили да изпълните някое от обещанията си.

Дева

Странно съвпадение ще ви принуди да отидете на място, на което никога не сте ходили. Приемете го като предизвикателство. Преживяванията ще са незабравими.

Везни

Придържайте се към обичайния си график. Не се лишавайте от почивка, особено пък за да услужите и да свършите нечия чужда работа. Със сигурност няма дори да ви поблагодарят и ще ви стане неприятно.

Скорпион

Мислете за нестандартен подход спрямо всяка дейност, с която се налага да се занимавате. Колкото по-необичаен е начинът ви на работа, толкова по-впечатляващи ще са резултатите.

Стрелец

Случка или разговор ще промени гледната ви точка относно част от целите, които сте си поставили. Не би било учудващо, ако се откажете от някои от тях. Преценете последствията от решението си в дългосрочна перспектива и действайте смело.

Козирог

Повечето ви занимания ще са с широкомащабен и продължителен ефект. Бъдете готови да експериментирате с нововъведения. Ще се окажат финансово изгодни.

Водолей

Навременна приятелска намеса ще ви помогне да преодолеете проблем, който от доста време ви безпокои. Нищо сложно и фатално, но пречи на напредъка ви. Усещането за лична свобода ще е мотивиращо.

Риби

Не разчитайте и не вярвайте на запознанства по интернет, колкото и обещаващи да изглеждат. Не е изключено да попаднете на измамническа схема.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари