IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 февруари

8 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да ви потърсят за краткосрочна съвместна работа. Ако условията са прекалено благоприятни, проверете доколко са истински.

Телец

Ще се появят благоприятни обстоятелства, позволяващи ви да прекратите връзка, която от доста време усещате като бреме. Възползвайте се, ще се случи без досадни последствия.

Близнаци

Заемете се с промени, които обмисляте отдавна и сте готови за резултатите от тях. Ще ги осъществите лесно и без излишни сътресения.

Рак

Ако се налага да пътувате, осведомете се за трафика и не пренебрегвайте опасността от закъснение. Може да се наложи да промените маршрута и даже плановете си заради въздействието на външни обстоятелства.

Лъв

Може да ви е по-приятно да работите самостоятелно, но ще сте по-полезни, ако се включите в екипните дейности. Стремежът към независимост ще намали ефективността ви. Следвайте общата цел и правила, усилията ви ще получат висока оценка.

Дева

Ще се наложи да промените или дори да прекратите някои договори. Причините може да варират от промяна на обстоятелства, които не са били предвидени в момента на уговорката до нарушаване на поетите ангажименти от някоя от страните участници.

Везни

Стар приятел ще има нужда от съдействие, но възможностите ви да се отзовете ще са твърде ограничени. Обяснете обстоятелствата откровено и недвусмислено, за да не оставите погрешното впечатление, че се измъквате поради нежелание да окажете помощ.

Скорпион

Мяркайте се пред очите на шефа колкото е възможно по-рядко. Колкото и да сте изрядни, не само ще ви обвини за грешки, но и ще ви намери допълнителна работа.

Стрелец

Един от сътрудниците ви и то мъж, умишлено или не, ще създаде проблеми при изпълнението на текущите задачи. Обстановката изведнъж ще стане твърде напрегната и хаотична. Довършете започнатото, преди да стигнете до анализ на случващото се.

Козирог

Обстоятелствата ще са благоприятни за разгръщане на уменията ви, свободни действия и свободни решения. Съобразявайте се с предпочитанията на партньорите си и не стигайте до прекален радикализъм.

Водолей

Настроението ви ще е коренно различно от това на околните, което може да предизвика недоразумения. Шегите ви да бъдат възприети като заяждане или напротив, чуждото поведение да ви изнерви. Дистанцирайте се доколкото е възможно.

Риби

Чувствителни сте, възприемчиви спрямо усещанията на хората от обкръжението ви и готови на съчувствие. Все пак, не прекалявайте с желанието да сте полезни. Може да ви обвинят в ненавременна намеса или пък да се опитат да ви манипулират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари