IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 февруари

15 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от екстремни физически натоварвания. Съществуват предпоставки за травма, излишно е да се престаравате.

Телец

Контактите ще са интензивни, като романтичните ще са с приоритет. Споделяйте чувствата си искрено. Почти сигурно е, че ще получите взаимност.

Близнаци

Стартирането на нещо ново ще се окаже и нова страница в живота ви. Бъдете активни, но съобразявайки се с възможностите си. Не се заемайте с нещо, за което не сте сигурни, че сте подготвени.

Рак

Най-трудната ви задача за днес ще е да се съсредоточите към нещо конкретно. Мислите ви буквално ще витаят в облаците. Ако имате възможност да се посветите само на любимите си занимания ще е чудесно, но ако нямате, придържайте се към рутинна работа, която не изисква особени усилия.

Лъв

Чувствата ви ще са противоречиви и не просто ще ви изпълват, а буквално ще бушуват и то бързо преминавайки от едната крайност в другата. Веднага, след като някой ви въодушеви и зарадва, друг ще ви огорчи и ядоса. Ще си спестите доста неприятности, ако ограничите контактите.

Дева

Някои занимания ще се окажат трудни. Преди да потърсите помощ или услуга, помислете от кого и как, за да не изпаднете в неприятна зависимост и да се окаже, че за дребен жест се налага да жертвате самостоятелността си.

Везни

Странно събитие ще ви подскаже, че е настъпил моментът, в който трябва да редуцирате връзките си. Част от тях отдавна не отговарят на интересите ви и прекратявайки ги ще почувствате истинско облекчение.

Скорпион

Енергията ви е повече от достатъчна, но и емоциите ви са повече от интензивни. Ако не успеете да ориентирате устойчиво активните си действия в конкретна посока, то в края на деня ще имате усещането, че сте „тъпкали на едно място“.

Стрелец

Не е изключено да изпитате силно чувство на ревност и то не към човек, с когото сте в семейна или любовна връзка, а към обикновен колега или приятел. Овладейте се своевременно, за да не се стигне до конфликт.

Козирог

Някой упорито и настъпателно ще се опитва да спечели благоразположението ви. Опитайте се да си представите какви може да са причините, преди да скъсите дистанцията и да покажете, че сте готови да поддържате отношения.

Водолей

Заемайте се с уреждане на финансови и материални въпроси, само ако се чувствате абсолютно спокойни и сте сигурни, че разполагате с достатъчно информация. Не стигайте до крайности и не купувайте нищо излишно.

Риби

Моментът не е подходящ за влагане на дългосрочни инвестиции. Колкото и привлекателни да изглеждат проектите, към които се опитват да ви приобщят, в процеса на изпълнението обстоятелствата ще се променят и може да претърпите загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари