IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 февруари

16 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не взимайте решения под натиск или усещайки, че ви манипулират. Крайните резултати в някакъв момент може да се окажат плачевни.

Телец

Присъствието ви в група по неформални интереси онлайн или реално ще е не само интересно, но и полезно. Показвайки творческите си умения е възможно да получите допълнителни приходи.

Близнаци

Постигнатите до момента резултати ще получат висока оценка. Във връзка с това не е изключено да получите покана за участие в краткосрочен проект на временно сформиран колектив.

Рак

Редувайте лесните и сложните задачи. Не бързайте с изпълнението на сложните, ще разполагате с достатъчно време, за да огледате подробностите. Ако има възможност да разработите няколко варианта, направете го.

Лъв

Тонусът ви е висок и ще се отрази стимулиращо на самочувствието. Заемайки се със сложни или непознати дейности, не си мислете, че „морето ви е до колене“. Създайте си ясен план на работа, давайки си сметка и за последствията от свършеното.

Дева

Преценявайте ефекта от изказванията си. Ако волно или неволно засегнете нечий интерес, самочувствие, гордост, потърпевшият рано или късно ще ви го върне и то в най-неподходящия момент.

Везни

Вслушвайте се в разговорите на околните, но участвайте в тях колкото е възможно по-малко. Темите, които обсъждат може и да са незначителни, но за вас да се окажат съществени. Да ви подскажат оригинален начин за справяне с текущ проблем.

Скорпион

Избягвайте дискусии с хора, които са си наумили да докажат твърденията си на всяка цена. Дори само фактът, че се съмнявате в казаното от тях може да предизвика ожесточени разправии, съпроводени с пристъпи на агресия.

Стрелец

Основно условие да постигнете целите си е да съумеете да ги формулирате правилно. Само тогава ще си създадете правилен алгоритъм на действие и ще постигнете завидни резултати.

Козирог

Вероятно ще получите непредвидени допълнителни приходи. Може да са от добре свършена преди време работа или от моментна лотарийна игра, но какъвто и да е източникът няма да са ви излишни.

Водолей

Венера навлиза във вашия знак. Стремежът ви към изящното ще е особено силен. Заниманията, свързани с удовлетворяване на физическите или духовните ви потребности ще ви доставят огромно удоволствие.

Риби

Някои събития ще са мистично-странни. Приемете ги просто като факт, без да се опитвате да ги „разнищвате“. Усещането, че около вас се случва нещо тайнствено ще стимулира въображението и ще ви подтикне към творчески дейности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари