IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Венера във Водолей ще повлияе на всеки зодиакален знак

16 февруари 2024 17 30

Цялата ви представа за любовта е напът да се промени.

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Същността на Венера е ослепителна като падаща звезда в нощното небе. Известна също като богинята на любовта, не е трудно да си представите защо тази планета контролира сферата на взаимоотношенията, но ако се чудите как Венера във Водолей ще повлияе на всеки зодиакален знак, очаква ви едно звездно изживяване. Обърнете внимание, защото от 16 февруари тази планета влиза в ексцентричния и далновиден знак на Водолей.

След Меркурий Венера е втората планета от Слънцето и най-близката до Земята; това е и лична планета в астрологията, което прави нейното пътуване през зодиака още по-важно за разглеждане. Въпреки че Венера играе ролята на космическа сватовница, тя също е отговорна за нашата финансова сигурност, ценностни системи и определение за удоволствие. Това означава, че когато разглеждате личния и професионалния си живот, Венера е еквивалентна на вашето възприятие за изобилие, блаженство и хармония.

Докато е в социално съзнателния знак на Водолей, Венера подчертава връзките, инвестициите и социалната среда, които поддържат нашата индивидуална автентичност. Това звучи вярно, когато се има предвид бунтовническата страна на този знак, управляван от Уран. Архетипът на Водолея също ни насърчава да прегърнем нашата уникалност, да празнуваме разнообразието и да защитаваме хуманитарни каузи. Става дума за освобождаване от обществените норми, особено когато е за най-голямото благо на човечеството.

Венера във Водолей не е най-традиционният транзит, когато става дума за въпроси на любовта и романтиката. Всъщност е точно обратното, тъй като дава приоритет на непринудените приятелства и взаимоотношения и цени индивидуалността преди всичко. Толкова много, че колективно сме склонни да търсим връзки, основани на подобни цели и идеали, за разлика от интензивни емоционални връзки и романтични жестове. Венера във Водолей е сапиосексуална.

След като направи своя дебют на супернова във Водолей на 16 февруари, Венера в крайна сметка ще се присъедини към „електроцентралата“ Плутон в разкриващ съвпад на 17-и. Това може да предизвика интензивни и трансформиращи преживявания в нашите взаимоотношения, както и в нашите социални мрежи. Може също така да разкрие сенчестата страна на една връзка, ако не и социалната динамика в общността. Като колектив Венера е в съвпад с Плутон – планета на сътворението и разрушението – което ще засили желанията ни, както и борбите ни за власт, което може да допринесе за социална революция.

На 22 февруари Венера също ще съвпадне със своя космически двойник Марс във Водолей, разпалвайки динамичен прилив на страст и самоувереност. Това може да вдъхнови желанието да експериментираме и да изследваме нетрадиционни занимания, които ни позволяват да прегърнем нашите уникални ексцентричности и индивидуалност. Малко след това Венера ще формира предизвикателен квадрат с Юпитер на 24 февруари. Това може да доведе до чувство на излишък, снизхождение и прекомерни жестове, финансово или във взаимоотношения. Стойте далеч от големи инвестиции и не се натоварвайте прекалено много с приятел, ако не можете да удържите на думата си.

Ето как Венера във Водолей ще ви повлияе според вашия слънчев и/или изгряващ знак:

 

Овен

Венера блести във вашия 11-и дом на приятелства, асоциации и по-големи приноси, може внезапно да се окажете в голямо търсене, готови да пробиете интернет, само защото можете. Венера също ще подправи социалния ви живот, в случай че се чудите защо сте толкова заети. Независимо дали посещавате модерни горещи точки, организирате импровизирани събирания или просто се наслаждавате на качествено време с приятели, връзката на Венера с Плутон, Марс и Юпитер ви насърчава да се изправите срещу основните проблеми в социалния си живот, като същевременно оставате верни на основните си ценности.

Телец

Вашият небесен управител, Венера, просто се отклонява през Водолей през вашия 10-и дом, добавяйки нотка очарование към вашата професионална личност. Не е трудно да разклатите статуквото при този транзит, с изключение на това, че очаровате началниците си в процеса. Така че, пригответе се да заслепите с вашите новаторски идеи и магнетично присъствие; вашите колеги и шефове. Връзката на Венера с Плутон, Марс и Юпитер е катализатор за вашия растеж и трансформация.

Близнаци

Пригответе се да се впуснете в страхотно пътуване, Близнаци. С Венера, преминаваща през вашия девети дом на просветлението, вие изпитвате въпроси на любовта и романтиката на най-неочаквани места. Калейдоскоп от безкрайни възможности, вие сте привлечени по-близо до сродни души, които споделят вашето желание за изследване. Любовта придобива номадско качество и вие откривате скрити скъпоценни камъни по нетрадиционни пътища. Предлагат ви се и нови пътища за доходи, независимо дали чрез работа на свободна практика или уникални предприемачески начинания в сферата на технологиите. Венера ще влезе в съвпад с Плутон и Марс, предизвиквайки силно желание да преследвате целите си. 

Рак

Звездите се подреждат по мистериозен начин, Рак. Докато Венера навлиза във вашия осми дом на трансформация и споделени ресурси, вие сте неудържимо привлечени от мрачните енигматични типове, жадуващи за електрическа искра, която е всичко друго, но не и обикновена. Независимо дали става въпрос за инвестиции, дигитални приходи или споделени начинания, следете за възможности да обедините талантите си с други, тъй като това може да доведе до значителни финансови печалби. Прегърнете интензивността на вашите желания, но не забравяйте да действате внимателно в сферата на тайните дела, особено когато Венера се присъединява към Плутон. Въпреки че очарованието на мистерията може да е изкушаващо, най-добре е да избягвате заплитания, които биха могли да компрометират вашата почтеност.

Лъв

С Венера, която преминава през вашия седми дом на взаимоотношенията, вашите преговори и ангажименти се дължат на звездно надграждане. Въпреки че привличате ухажори, които смятате за равни, вие също проучвате нетрадиционни възможности. Независимо дали инвестирате в авангардни технологии или може би се влюбвате в технологичен предприемач, вашите инвестиции могат да доведат до революционни пробиви. Може да изпитате повишено чувство на интимност и уязвимост с вашия партньор(и) при съвпад на Венера с Плутон. Пазете се от борби за власт и проблеми с контрола, които могат да възникнат по време на този транзит. Поддържането на баланс на сила и уважение е от съществено значение.

Дева

Ето ви едно преобразяване на Венера, което поставя „забавлението“ във функционалност, Дева. Докато Венера блести във вашия шести дом на ежедневните рутини, здравето и ежедневните дела, вие сте насърчени да забравите светското и да прегърнете вълнуващия хаос, който идва с всяко преживяване. Не се страхувайте да мислите извън кутията; иновативни решения са достъпни за вас в момента. Венера също носи освежаваща гледна точка към вашите романтични връзки, особено що се отнася до вашата работа и здраве. Това е страхотно време да практикувате любов към себе си и да се съсредоточите върху собственото си благополучие. Венера в съвпад с Плутон ви предизвиква да отстоявате своите граници, като същевременно уважавате автентичността на вашите връзки.

Везни 

С Венера, която гледа звездите през вашия пети дом на романтика, страст и себеизразяване, вашият любовен живот е около приемането на еклектично настроение. Вие преминавате в изцяло ново измерение на възможностите. Освен това привличате партньори, които стимулират интелекта ви и споделят прогресивните ви ценности, така че не се колебайте да оставите традициите си на заден план. Вашата креативност се издига до нови висоти, вдъхновявайки ви да прегърнете красотата във вашите ексцентричности и да изследвате нови начини да изложите чара си на показ. С Венера, която също се присъединява към Плутон-Марс във Водолей, вашият любовен живот придобива трансформиращ и дълбоко страстен вид. Химията е електрическа. 

Скорпион

С Венера, преминаваща през вашия уютен четвърти дом на семейството и емоционалните основи, вие сте вдъхновени както винаги да създадете усещане за единство във вашата домашна база, възприемайки непредубеденост и толерантност във вашите взаимодействия. Независимо дали сте домакин на уютни филмови вечери или участвате в дълбоки разговори по време на вечеря, домът се превръща в светилище на любовта, където всеки е добре дошъл. Естетически можете да кажете сбогом на традиционния декор и да поздравите авангардните дизайни, които отразяват уникалния ви стил. Венера в крайна сметка ще се обедини с двамата ви планетарни управители (Марс и Плутон), подтиквайки ви да прегърнете възможността за по-дълбоки връзки.

флирт, връзки

Снимка: iStock

Стрелец

С Венера, която активира вашия трети дом на комуникацията и непосредственото обкръжение, искрици на любопитство ви вдъхновяват и умът ви кипи от идеи и възможности. Може също така да се почувствате привлечени от интригуващи разговори и интелектуално стимулиращи връзки. От странни съобщения до импровизирани обаждания с FaceTime, този транзит ви насърчава да прегърнете спонтанността и да изследвате нетрадиционни начини за изразяване на привързаността си. С Венера, която се приближава към съвпад с Плутон и Марс във вашия трети дом, вихрушка от страст и интензивност влияе върху вашия стил на общуване; думите ви имат допълнителна тежест. И докато сте в противоречие с вашия управител – Юпитер, може да се почувствате разкъсвани между желанието си за свобода и нуждата си от стабилност. 

Козирог

С Венера, която се носи над втория ви дом на ценностите, ще откриете, че гравитирате към нетрадиционни начини за печелене и харчене. Докато възприемате социално осъзнат начин на мислене, вие сте привлечени от футуристични инвестиции и иновативни начинания, които дават приоритет на по-доброто. Така че вместо пищни подаръци или грандиозни жестове в любовта, вие виждате стойността на партньорите, които стимулират ума ви и предизвикват вашите перспективи. Това е особено вярно, когато Венера съвпада с Плутон-Марс във Водолей, тъй като вече не сте доволни от връзките на повърхностно ниво. Докато се изправяте срещу Юпитер обаче, вие също се борите с противоречиви желания. 

Водолей

С очарователната Венера, която прави годишния си дебют във вашия знак, вие примамвате почитатели от всяко кътче на галактиката. Независимо дали лично или чрез социалните медии, на вашия искрящ интелект и магнетична личност е невъзможно да се устои. Важно е обаче да се отбележи, че не става въпрос само за повърхностни нива на привличане. Напротив, вие революционизирате всичко – от вашата самооценка до социалните ви кръгове и романтични ценностни системи. Освен това, когато Венера обедини сили с Плутон и Марс във вашия знак, искри със сигурност ще прехвърчат във всяка посока. Тази мощна синергия разпалва вашите желания и ви кара да преследвате това, което искате с непоколебима решителност. 

Риби

С Венера, ослепителна във вашия 12-и дом на тайните, този извънземен транзит ви кани да изследвате скритите сфери на вашето подсъзнание, разкривайки всичко от потиснати желания до тайни копнежи, които са чакали да излязат на повърхността. Въпреки че това често може да прикрие любовния ви живот с неизвестност, то същевременно отваря вратата към дълбоки връзки и срещи със сродна душа. Доверете се на интуицията си; това е време да се откажете от ограничаващите вярвания и да прегърнете изобилието във всичките му форми. Венера в съвпад с Плутон ви подтиква да се изправите срещу най-дълбоките си желания, особено тези, които се въртят около динамиката на властта. 

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари